| ClaraConstiantin a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru. Am 16 ani si sunt indragostita lulea de un profesor. Chiar daca are 63 de ani, ma atrage foarte, foarte mult. Mi-a zis ca si el ma place, ma suna foarte des si imi zice ca se gandeste la pasarica mea, ca vrea sa o linga. Cand ne vorbeste la ora ma excita... Uneori ma ud si ma gandesc ca nu prea e bine ce fac. Totusi daca am avea o relatie in secret si am face tot posibilul ca nimeni sa nu afle? Problema e ca nu stiu cat ma mai pot abtine. Uneori imi dau seama brusc ca ma holbez la penisul lui care e foooarte mare. Este un barbat superb, chiar daca are riduri, arata bine la 63 de ani. Face multe glumite despre sex la ora si radem cu totii, dar uneori il vad ca ma priveste in momente alea. Credeti ca ar fi ok daca as face sex cu el si am pastra relatia asta secreta? Mi-e putin frica dar si hormonii mei spun ceva. Va rog, nu faceti misto, puneti-va in locul meu. Daca ati fi atrasi de un profesor, iar acela va spune ca simte la fel, ce ati face?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ilie Nastase si Ion Tiriac (Mosul) care au cu 10 si 15ani in plus fata de al tau "june prim" se distreaza deseori cu "puicute" de varsta ta, bineinteles dintr-un motiv cat se poate de evident. Deci una, doua aventuri cu totul 'nevinovate" in totala discretie, nu au daunat nimanui niciodata. In casele de placeri (bordeluri)din occident asemenea "idile" se desfasoara in mod curent. big grin

10 răspunsuri:
| mihaitza30012 a răspuns:

Clara, iti recomand sa nu intrii in nicio relatie secreta pentru ca mereu vei avea emotia ca vei fi prinsa. Ai putea sa fii mai atenta la el si sa vezi daca nu cumva "ascunde ceva" daca intelegi ce vreau sa spun. Iti recomand sa nu ai relatii sexuale cu el, o sa tot gasesti baieti de varsta ta care o sa te placa.

| ClaraConstiantin explică (pentru mihaitza30012):

Ce crezi ca poate sa ascunda?

| mihaitza30012 a răspuns (pentru ClaraConstiantin):

Sa nu fie asa cum il vezi si sa isi doreasca numai relatii sexuale.

| RAY a răspuns:

Jesus ce lume

| Comentatorul a răspuns:

Parerea mea este ca nu vezi situatia decat prin ce vor hormonii tai. In momentul in care esti adult nimanui nu ii pasa de diferentele de varsta(sau cel putin asa ar trebui). Dar cat timp ai 16 ani tot ce vad este ca el este un pedofil si isi cauta probleme daca iti spune asemenea lucruri. Eu as spune sa ai grija cu el si sa nu te lasi dusa de nas doar pentru ca este un barbat care te doreste.

| mentholinks a răspuns:

Foarte mare zici? Ai grija sa nu te ineci.

| Remus20 a răspuns:

Și ce mai stai pe gânduri? Ia-l în gură.

| Ofilita a răspuns:

Ferească Dumnezeu! Cred că nu esti intreagă la minte!

| Rux04 a răspuns:

Eu în locul tău nu as face niciun pas. Este prea bătrân.

Răspuns utilizator avertizat