Posibil ca profesorul sa aiba o atractie fata de ea dar stai linistit, niciodata nu vor putea fi impreuna. El e invarsta iar ea inca pe bancile scolii. Daca se dovedeste ca ce spui tu ai dreptate el poate face puscarie.
Nu vreau sa par proaste.Profu nu e casatorit, si e un tip de treaba.Dar din ce spui to e posibil sa o placa vreo 20 % sau mai mult, nu?
E posibil sa o simpatizeze, dar stai linistit. Nici un profesor nu isi risca meseria pentru a fi cu o fata, mai ales atat de mica.
Eu zic ca acel profesor o s-o sfarseasca rau. Nu este deontologic si este ilegal.
Ce este ilegal?
Este imorala legatura dintre un profesor si o eleva si ilegala legatura dintre un major si o minora.
Mama cate prostii spui... Deci orice legatura intre un major si o minora este ilegala?
Nu. Numai legatura amoroasa. Si te rog ai grija cum te exprimi. Prostii spui tu ca habar n-ai.
Wow. Si impotriva carui articol din lege este interzisa asta?
Alooo! Tu nici sa te exprimi nu stii. Topica propozitiei tale este incorecta si mai intrebi de legi? Lasa-te!
Offf Doamne...altii care o sa tina prima pagina a ziarelor de scandal...
Eu prefer sa cred ca e doar imaginatia ei si ca toate astea sunt doar coincidente. Daca vrei sa o ajuti spune-i sa se linisteasca. Chestia asta e foarte periculoasa, ea poate sa fie exmatriculata, iar el poate ajunge la puscarie si poate sa ramana fara loc de munca. Nu e de joaca cu asa ceva!
Ea esti tu, de ce? Deoarece prea dai detalii la secunda Baga-ti mintile-n cap ca un profesor nu isi risca meseria pentru o pustoaica, daca vrei intr-adevar sa stii daca esti atragatoare ataseaza niste poze cu tine iar eu, ca barbat ce sunt, iti voi spune adevarul prin da sau nu, ok?
Nu e vorba despre mine, clar? Tu, ca barbat, nu stii ca fetele isi povestesc tot felul de chestii, chestii personale.Ea mi-a povestit toate astea iar eu am apelat la voi sa ii dau un sfat potrivit.
Ok, restul ai inteles?
Mihaela024 întreabă: