Posibil ca profesorul sa aiba o atractie fata de ea dar stai linistit, niciodata nu vor putea fi impreuna. El e invarsta iar ea inca pe bancile scolii. Daca se dovedeste ca ce spui tu ai dreptate el poate face puscarie.
Eu zic ca acel profesor o s-o sfarseasca rau. Nu este deontologic si este ilegal.
Nu vreau sa par proaste.Profu nu e casatorit, si e un tip de treaba.Dar din ce spui to e posibil sa o placa vreo 20 % sau mai mult, nu?
Offf Doamne...altii care o sa tina prima pagina a ziarelor de scandal...
Eu prefer sa cred ca e doar imaginatia ei si ca toate astea sunt doar coincidente. Daca vrei sa o ajuti spune-i sa se linisteasca. Chestia asta e foarte periculoasa, ea poate sa fie exmatriculata, iar el poate ajunge la puscarie si poate sa ramana fara loc de munca. Nu e de joaca cu asa ceva!
Ea esti tu, de ce? Deoarece prea dai detalii la secunda Baga-ti mintile-n cap ca un profesor nu isi risca meseria pentru o pustoaica, daca vrei intr-adevar sa stii daca esti atragatoare ataseaza niste poze cu tine iar eu, ca barbat ce sunt, iti voi spune adevarul prin da sau nu, ok?
Este imorala legatura dintre un profesor si o eleva si ilegala legatura dintre un major si o minora.
E posibil sa o simpatizeze, dar stai linistit. Nici un profesor nu isi risca meseria pentru a fi cu o fata, mai ales atat de mica.
Mama cate prostii spui... Deci orice legatura intre un major si o minora este ilegala?
Nu. Numai legatura amoroasa. Si te rog ai grija cum te exprimi. Prostii spui tu ca habar n-ai.
Nu e vorba despre mine, clar? Tu, ca barbat, nu stii ca fetele isi povestesc tot felul de chestii, chestii personale.Ea mi-a povestit toate astea iar eu am apelat la voi sa ii dau un sfat potrivit.
Wow. Si impotriva carui articol din lege este interzisa asta?
Alooo! Tu nici sa te exprimi nu stii. Topica propozitiei tale este incorecta si mai intrebi de legi? Lasa-te!
Mihaela024 întreabă: