anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru.Dau funda garantat! Am o prietena care este in clasa a 8-a si are 15 ani.I s-a intamplat un lucru ciudat.In ultimul an s-a indragosti de profesorul ei de geografie, care a facut nu de mult 30 de ani.La ora ea se comporta normal doar ca-l priveste mai atent si se imbraca mai elegant, mai matur.Intrebarea mea este : oare si el o place? Din ce mi-a povestit ea.are o perioada (profesorul) in care se imbraca si el mai elegant, vine nervos la ora dar dintr-o data oricat de nervos ar fi intra in clasa si ii trece, e foarte vesel... Uneori nu o priveste mult dar are momente cand nu isi ia ochii de la ea. Odata a trimis-o pe prietena mea un alt profesor la clasa la care el avea ora sa-l cheme la cancelarie.Ea era foarte elegant imbracata.A deschis usa si i-a spus ca este chemat la cancelarie.El avea pe scaun o pozitie comoda.Desi ea a spus ce avea de zis el nu ascos niciun sunet si a ramas atintit cu privirea la ea si apoi in urma ei.Tot in ziua aia prietena mea si cu alti cativa colegi au ramas dupa ore sa aranjeje clasa pentru. o inspectie.Desik el si-a terminat orele a stat in preajma ei pana a terminat ea ce avea de facut si apoi a plecat.Tot asa, era foarte vesel si zambaret (profesorul) si foarte relaxat.Cand nu era ea atenta el o privea scurt.La ora ea se face suparata si nu se uita la el cateva momente iar el ori o priveste foarte atent ori glumeste pana o vede ca rade si e fericita.Si fel si fel de altele.(Au pasiuni comune, asculta aceeasi muzica :el posteaza pe facebook piese care ii plac si ei, melodii care care au ca text ceva gen sunt indragostit sau sau e imposibil sa o am, sa fiu cu ea).Eu zic ca si el o place.Voi ce credeti? Vreau sa o ajut.O place? FUNDA! Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| ovidiu2295 a răspuns:

Posibil ca profesorul sa aiba o atractie fata de ea dar stai linistit, niciodata nu vor putea fi impreuna. El e invarsta iar ea inca pe bancile scolii. Daca se dovedeste ca ce spui tu ai dreptate el poate face puscarie.

13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic ca acel profesor o s-o sfarseasca rau. Nu este deontologic si este ilegal.

| SilviaOVM a răspuns (pentru ovidiu2295):

Nu vreau sa par proaste.Profu nu e casatorit, si e un tip de treaba.Dar din ce spui to e posibil sa o placa vreo 20 % sau mai mult, nu?

| Radu284 a răspuns (pentru Salontanul):

Ce este ilegal?

| Oana92 a răspuns:

Offf Doamne...altii care o sa tina prima pagina a ziarelor de scandal...

Eu prefer sa cred ca e doar imaginatia ei si ca toate astea sunt doar coincidente. Daca vrei sa o ajuti spune-i sa se linisteasca. Chestia asta e foarte periculoasa, ea poate sa fie exmatriculata, iar el poate ajunge la puscarie si poate sa ramana fara loc de munca. Nu e de joaca cu asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea esti tu, de ce? Deoarece prea dai detalii la secundawinking Baga-ti mintile-n cap ca un profesor nu isi risca meseria pentru o pustoaica, daca vrei intr-adevar sa stii daca esti atragatoare ataseaza niste poze cu tine iar eu, ca barbat ce sunt, iti voi spune adevarul prin da sau nu, ok?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Radu284):

Este imorala legatura dintre un profesor si o eleva si ilegala legatura dintre un major si o minora.

| ovidiu2295 a răspuns (pentru SilviaOVM):

E posibil sa o simpatizeze, dar stai linistit. Nici un profesor nu isi risca meseria pentru a fi cu o fata, mai ales atat de mica.

Mama cate prostii spui... Deci orice legatura intre un major si o minora este ilegala?

Salontanul

Nu. Numai legatura amoroasa. Si te rog ai grija cum te exprimi. Prostii spui tu ca habar n-ai.

| SilviaOVM a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba despre mine, clar? Tu, ca barbat, nu stii ca fetele isi povestesc tot felul de chestii, chestii personale.Ea mi-a povestit toate astea iar eu am apelat la voi sa ii dau un sfat potrivit.

Wow. Si impotriva carui articol din lege este interzisa asta?

Salontanul

Alooo! Tu nici sa te exprimi nu stii. Topica propozitiei tale este incorecta si mai intrebi de legi? Lasa-te!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SilviaOVM):

Ok, restul ai inteles?