Lasa-l in pace. Poate ca putina distanta este fix ceea ce va trebuie.
Nu discuta cu el ca nu rezolvi nimic. In situatiile astea e mai bine sa actionezi.O sa vada ca nu il mai cauti asa des si o sa se panicheze. Cand te cauta, vorbeste-i asa cum o faceai si pana acum. Nu da de inteles ca esti suparata pe el sau ceva. Pur si simplu nu il mai cauta. Atat. In rest, fii la fel de dragastoasa cu el cand va vedeti, vorbeste-i la fel cand te suna etc. O sa il derutezi. Si cand o sa iti reproseze ca nu il cauti (pentru ca o va face), spune-i ba ca i se pare, ba ca ai avut de invatat. Scuze credibile.
Nu sta pe capul lui, fa un pas in spate si vezi ce reactii are. O sa iti dai seama daca te iubeste sau nu din mutarea pe care o va face.
Bine ca n-ai plecat cu el. Evident, tipul nu stie ce vrea. Din experienta iti spun, ca nu merita sa-ti bati capul cu el. Vezi-ti de viata ta, nu incerca tu sa-i intelegi pe altii sau sa o faci pe zana buna. Daca relatia ar fi evoluat, cum spui tu, ar fi trebuit sa fiti mai apropiati, nu asa.
Dar eu sunt nesigura și suferinda ca sa spun asa. Îti dai seama câteodată îl vad online pe whatsapp la ore de genul 3 și nu știu dacă a intrat doar ca sa îl verifice sau vorbește cu altcineva. El era foarte pasionat de mine la început eram foarte interesanta pentru el, dar acum pare mereu asa plictisit și zice ca e obosit, ca îl obosesc câteodată când sunt rautacioasa cu el și ca eu ranesc oamenii. Dar i-am. spus ca o relație înseamnă comunicare, adică sa ii comunic problemele mele dacă vreau sa le rezolvam.Ieri a început sa facă poze prin Olanda pentru mine și filmulețe fiindcă știa ca as fi vrut sa le vad, doar ca apoi a fost seara foarte rece
Nu știu ma obosește comportamentul asta acum ft ok peste 5 min foarte distant în plus cuvintele de dragoste sunt mai rare.
Si tu chiar crezi ca daca el o iubeste, isi va gasi pe alta? Nu va incerca sa vada de ce o pierde cate putin?
In plus, nu e total exclus sa aiba deja pe alta...de aici lipsa de interes cand sunt fiecare la casa lui. E prea putin important cum se poarta strict cand e cu tine. Daca atunci cand nu e langa tine se poarta de parca nici nu existi...e cam pa relatia.
V-am zis câteodată se poarta ft frumos, iar el nu e genul care sa insele. Înainte sa plece i-am zis dacă îți sucește alta mințile și a spus ca nu are cum doar dacă îl leagă și îl bate și miroase la fel ca mine și a zis ca atunci tot nu ar vrea. Știu ca ma iubeste doar ca nu înțeleg ce se întâmplă cu el, ma face și pe. mine sa ma gândesc serios la despărțire.
Pai a văzut deja ca nu îl mai caut asa des și ma cauta el. Adică îmi da mesaje, doar ca el considera distanta normala acum spune ca am nevoie de timp sa invat și nu sa ma concentrez pe conversatii plăcute cu el. Și a spus ca poate și el ar vrea sa stea la conversatii dar are și alte lucruri de făcut prefera sa vorbească scurt și la obiect. De faza cu înșelatul știu de la surorile lui și de la ttoti prietenii ca nu face dinastia fiindcă el nu înșela nici dacă era înșelat. El mi-a zis ca vrea sa fiu ultima în viata lui și atunci trebuie sa fie "curat" pentru o astfel de relație sa fie mândru sa se uite în ochii mei. El e cu 9 ani mai mare ca mine...
Iti spun sigur ca nu o duce foarte bine fara tine, iar asta il deranjeaza si pe el. Mai ales cand stie ca tu esti singura si te poate pierde oricand. Indiferent de ce ii vei spune, el tot o sa aiba o teama, care pana la urma este pe buna dreptate, pentru ca nu e langa tine, ci la o distanta foarte mare.
Tu nu stii ce face el acolo sau cum o duce. Nu ai de unde sa stii ce o fi in sufletul lui ca nu e cu tine. Mai ales ca are si probleme in familie, nu cred ca ii este asa usor.
Asculta putin... barbatii nu sunt facuti din fier si otel cum vedeti voi fetele prin filme.
Daca asta va doriti, cumparati-va fiare si jucati-va cu ele! (asta e valabil mai mult pentru Sofisis)
Pai o sa vina înapoi săptămână asta, dar da știu ce spui distanta dintre noi a început la distanta el era în Tenerife atunci doar ca el nu putea sta fără mine, lma cauta mult, am fost și eu o luna în Tenerife cu el și mi-a spus când am plecat ca lucrurile o sa trebuiască sa se schimbe sa nu mai vorbim atât fiindcă trebuie sa ma concentrez pe scoala. De o luna s-a mutat în Romania și ne mai.vedem, dar v-am spus când nu ne vedem simt distanta mai tare decât atunci când îl știam în Tenerife.
O sa pretind ca nu m-am prins ca ma iei la misto. Asta asa ca sa nu dau curs unor polemici inutile.
Distanta si singuratatea in cuplu sunt cele mai greu de rezolvat. Si cele mai greu de ignorat. Daca ea se simte singura, cel mai probabil este singura.
Nu a zis nimeni ca o inseala 100%, dar este o posibilitate. Nu am inselat niciodata, daca la asta bateai apropos...dar nu cred ca e relevant. Am trecut si eu prin ceva experiente de viata si nu vad de ce te simti obligat sa ma "corectezi" in opinia pe care o am vis-a-vis de aceasta problema. Fiecare le spune cum le vede. Eu asa le vad.
Si inca ceva...nu e deloc gresit sa il ignore putin. Sa il faca sa isi puna cateva intrebari existentiale.
On topic : daca esti atat de sigura pe el, pe dragostea lui si pe relatia voastra, ignora tot ce se intampla si ia-o ca atare. Considera ca asta e, asa e normal si gata. Fa in asa fel incat sa nu te mai afecteze.
beausingurlamasamea întreabă: