L-ai ranit in orgoliul lui de barbat ceea ce pentru unii este inacceptabil, echivaland cu un fel de dispret.Ti-ai batut joc de sentimentele lui ceea ce s-ar putea sa-l fi determinat sa te stearga definitiv din viata lui. Consider ca orice incercare este zadarnica in lipsa unei declaratii in care sa-ti exprimi pe deoparte regretele pentru cele petrecute, pe de alta parte actualele sentimente de dragoste fata de el.Incearca nu mai ai nimic de pierdut.
Inteleg,dar nici mie nu mi-e usor fiindca parintii mei nu sunt de acord cu el, prietenii imi tot dau sfaturi sa il uit, ca merit ceva mai bun..Sincer iti spun,i-am ascultat,dar seara stateam si ma gandeam ca prietenilor nu le pasa de mine,doar dau sfaturi,ei fiind fericiti si lasandu-ma pe mine asa cum sunt, singura. Daca parintii mei erau de acord de la bun inceput, era ok, dar tot imi spun ca trebuie sa am orgoliu si asa sunt, foarte orgolioasa.Imi e greu sa exprim ce simt si nu ma simt comfortabil in situatia asta fiindca mi-am dat seama ca il iubesc.
Lasa mandria si orgoliul deoparte. O destainuire in care sa-i explici ca regreti cele intamplate s-ar putea sa indrepte lucrurile. Poate inca nu e prea tarziu sa-i explici tot ceea ce simti.Te consumi inutil si e pacat.
In general baietii pe care ii refuzi te scot din sufletul lor daca nu au succes. Daca nu are pe altcineva, nu ai nimic de pierdut daca vorbesti cu el. Daca te accepta, fii un pic mai iubitoare cu el, ca sa isi uite sferinta si sa considere ca a meritat.
Atunci va fi mai greu. Cel mai greu va fi sa il faci sa vorbeasca cu tine. Spune-i ca nu l-ai apreciat si ca iti pare nespus de rau, dar ca ai inteles ce baiat bun e el si daca e dispus sa te accepte nu va regreta nici o clipa. Poate ai noroc. Depinde cat a suferit dupa tine si daca a reusit sa treaca peste dezamagire.
Cum sa il fac sa ne impacam? Sau cel putin credeti ca el va vrea sa ne impacam? Mi-e foarte dor de el si mi-e atat de greu sa ii spun asta.
Remusopen întreabă: