anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am nevoie de un sfat din partea voastra.Parinti mei sunt foarte stricti nu ma lasa efectiv sa ma epilez in zona intima ca zic ca sa nu am iubit inca.Ce as putea sa fac?

12 răspunsuri:
| MeisterSchnitzel a răspuns:

Încearcă să-i convingi, calm și cu argumente.
Totuși, de ce vrei să ți-l razi? Te deranjează (fizic)? Nu-ți place cum arată?
Dacă te deranjează foarte tare ți-l poți rade pe ascuns, dar nu cred că e cazul.

| wildthing a răspuns:

Dar pe tine te verifica parintii in zona intima?

| AlexSM86 a răspuns:

Il tunzi, il lipesti pe un absorbant zilnic si, cand te verifica mama ta (ca banuiesc si sper ca doar ea verifica), doar tragi de chilot cat sa se vada ca ai absorbantul zilnic (care e normal sa fie acolo) si par?
Poti sa le explici frumos ca urmeaza sa vina vara si, daca mergi undeva la plaja, se vede urat pe langa slip si ca te face sa te simti aiurea.

| Alina574 a răspuns (pentru wildthing):

Doar mama

| wildthing a răspuns (pentru Alina574):

Nu mi se pare deloc normal. Ok, inteleg un parinte care isi tine copilul din scurt ca sa-l protejeze de pericolele lumii in care traim si pe care copilul nu e capabil sa le vada si sa se apere de ele din cauza lipsei de experienta si a hormonilor care isi fac de cap intr-un corp de adolescent/a...dar sa se ajunga pana la a te verifica in zonele intime, mi se pare un gest absolut exagerat (ca sa fiu bland in exprimare). Daca nu vor sa ai prieten inca, pot sa iti interzica sa iesi, nu sa te caute de par intre picioare...de parca la o adica, prezenta parului acolo, ar reprezenta vreo garantie ca esti cuminte.winking

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Alina574):

Câți ani ai?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sa ii asculți

| LoveSleep a răspuns:

Nu vor sa te epilezi pentru ca fac o paralela intre epilat si inceperea vietii sexuale. Daca nu intentionezi sa faci sex, trebuie sa-i faci sa inteleaga ca nu acesta e motivul pentru care vrei sa te epilezi. Cum? Spunandu-le care e motivul real.

Răspuns utilizator avertizat
| iliiiinca a răspuns:

Este corpul tau si decizia ta. Cum sa se bage in intimitatea ta. Trebuie sa le ceri voia ce sa faci cu corpul tau? Nu. Le ceri voie si cand te duci la toaleta? Epileaza-te linistita, ce iti pot face? Asa oameni absurzi mai rar intalnesti

| Cosmin3412 a răspuns:

Te lasă să-l tunzi măcar? Sau te pun să-l faci codițe?

| TheGentleman a răspuns:

Bună!

Zona intimă este o zonă sensibilă, motiv pentru care te sfătuiesc să ai mare grijă; de asemenea, ține cont că părul acela are rolul lui, învață să-ți cunoști, iubești și să-ți accepți corpul așa cum este;

Dacă totuși dorești neapărat să faci acest lucru, îți recomand să apelezi la un salon de epilare, unde părul zonei intime va fi îndepărtat în siguranță, iar specialiștii te pot sfătui și învăța metode și tehnici sigure pentru a preveni eventuale infecții, inclusiv cea a foliculilor de păr, iritații și alte situații neplăcute care pot necesita intervenții medicale de urgență. Baftă

Și învață să pui limite părinților tăi, mai ales în ceea ce privește zonele intime. Discută și cu un psiholog despre asta pentru a identifica eventualele probleme de comportament ale părinților tăi

Întrebări similare