Ai gresit cu cineva? Ai facut ceva imoral? I-ai ranit pe cei din jurul tau? Nu. Nu s-a intamplat nimic cu adevarat. Ai avut un accident si atat. Este normal si natural.
Cand eram in liceu luasem o pastila pentru a imi opri stopul, cu toate ca incepuse deja, noaptea respectiva a fost ok, a doua zi dimineata stateam dezbracata peste el, el purtand blugi albi, ma dau la o parte si pantalonii lui erau patati. Poate asta te face sa te simti mai bine.
Nu te mai judeca atat de aspru. Daca iti povestea o prietena aceasta intamplare, ii spuneai:,, Cred ca urasti ca esti fata.''? Nu cred. Fii mai intelegatoare cu tine
Gata rămâi calmă, dacă și el a zis sa te liniștești clar nu l a deranjat cu nimic și nu s-a întâmplat nimic rău.
E iubitul tău, acum cât sunteți împreună trebuie să fiți foarte apropiați și trebuie să vă înțelegeți unul pe altul. Dacă tu de la chestia asta faci așa, atunci când o să faceți sex o să ne spui că nu poți că-ți e rușine?
Buna.In locul tau as da dovada de mai multa maturitate, intelegere si compasiune fata de propria persoana, asa cum face iubitul tau.Nu esti nici prima si nici ultima femeie care pateste asa.E normal, deci nu inteleg de unde rusinea si ura pentru faptul ca esti fata. Daca iti vine sa te bagi in pamant numai de la asta, am o veste foarte proasta pentru tine: in relatiile viitoare de lunga durata sau chiar in casnicie, ambii vor fi martori la lucruri mai mult sau mai putin scarboase in ce il priveste pe celalalt.It's called life. Tind sa cred ca filmele de la tv ti-au bagat in cap despre relatii ca sunt numai cu norisori roz, totul e perfect, nimeni nu se face de ras, nu exista momente stanjenitoare etc.etc.Sa vezi la sex ce fun e.
Data viitoare ia absorbante de calitate care împiedică scurgerea cand esti la menstruatie, nu inteleg esti fată nu este prima data ca ai ciclu, de ce nu ai la tine absorbante sa nu mai pățesti ca acum, zi mersi ca nu ai patat canapeaua, nu ai de ce sa te rusinezi ca asa se întimplă la menstruatie, si el a inteles acest lucru si caută sa te incurajeze doar tu esti panicată de zici ca ai facut pe tine.Ce varsta ai?
Se întâmpla.
Menstruația poate surprinde pe oricine in momente nepotrivite.
Asemeni parzturilor…sau unui sughiț ce te prinde cu gura deschisă …
Pai chiar nu s-a întâmplat nimic. Si reacția lui ți-a dovedit ca, chiar te iubește. Daca ar fi reacționat urat si i-ar fi fost scârbă, atunci ar fi trebuit sa te îngrijorezi. El știe ca nu ai făcut-o cu intenție si e perfect normal sa ai ciclu. Nu ai de ce sa te simți prost, si eu am pățit asta o data, si după făceam glume pe seama asta. Stai liniștită si comporta-te normal, pentru ca te iubește
Oricat de pregatita ai fi, tot te ia pe nepregatite macar de cateva ori in viata.Nici nu trebuie sa intelegi, ca doar tu nu ai vagin.Si nu calitatea absorbantelor impiedica scurgerea, nu vorbim de scutece aici.E vorba de frecventa de schimb pe timpul zilei, in functie de flux, care variaza in functie de zi.
Se pare ca el e mai matur decat tine si intelege ca ciclul este ceva natural si firesc, nu ceva rușinos. Daca el se va rani si va pierde sange, tu il vei privi cu scârbă sau ii vei da primul ajutor?
Cred ca a facut bine ce a facut sa iti ofere confort si liniste, nu sa-ti sara in cap pentru ceva ce practic nu a fost ca si cum ai vrut. Se mai intampla. Mai degraba a tratat aceasta situatie ca fiind una neimportanta si se lasa uitarii, ba chiar cred ca nu a stat o secunda sa se gândească la faptul asta, ci poate doar pe moment dar a fost langa tine sa te sustina.
Asta nu este nimic, or sa fie si momente cand o sa se intample altele si mai si, sunt chestii omenesti, nu le putem evita. Si daca el te accepta pentru faptul ca esti femeie si va acceptati real fix asa cum sunteti, este ceea ce trebuie.
In ziua de azi baietii stiu mai mult despre menstruatie decat cei de pe vremea mea.Cand ni s-a explicat despre asta i-au pe baieti la fotbal.
TU stii ca fluxul menstrual nu e mereu acelasi! Sunt zile si zile.
Mergi, vorbeste cu el, imbratiseaza-l!
Tine la tine.
Pai daca iti e rusine de asa ceva...Nu iti e rusine sa faci sex, sa te vada goala, sa ramai insarcinata, sa te vada un ginecolog, sa ai o nastere etc...Trebuie sa te mai maturizezi.
Sa te simti asa vinovata daca o sa tradezi in dragoste nu pentru lucruri naturale.