| Noname1465 a întrebat:

Buna TPU:*Am nevoie din nou de sfatul vostru.Vineri, sambata si duminica am "stat" cu fostul meu prieten sarutandune si stand impreuna.Am observat ca de fiecare data cand ii cu mine ii bate inima destul de tare (poate doar mi se pare). Vineri ne-am impacat ca prieteni ma refer ca am fost destul de suparata pe el, el cerandu-si scuze pentru ceeea ce a facut. El mi-a zis ca daca nu tinea la mine nu ma mai suna sa ies afara desi avem un grup de prieteni comuni.Sambata trebuie sa mearga la un majorat la varul lui care sta in alta comuna. El acolo a avut primul contact sexual, acum 3 ani si va fi si fata aceea la majorat. El se lauda la prietenii nostri ca o sa mai stea cu ea, si chestii din alea facandu-ma sa ma simt prost si sa imi dea lacrimile.Nu am zis nimic decat ca m-am enervat destul de rau. Dupa un timp imi zice ca eu ieri am fost sa il spionez pe el prin boscheti si ca daca l-am vazut ce a facut cu o colega de-a mea. I-am zis de atatea ori sa nu mai ma caute, dar el nu se poate abtine. Ce as putea face?

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sa-ti vezi de viata ta, pune toate lucrurile in randuiala si vezi el ce loc ocupa in randuiala facuta de tine? Daca iese undeva mai sus decat de pozitia "ala care si-a batut joc de mine si eu l-am uitat" atunci nu este in regula ceva. thinking

| IloveME a răspuns:

Simplu,nu-i mai raspunde la tel! vrea doar sa te supere,sa te faca sa suferi! incearca sa te arati indiferenta in fata lui, chiar daca ajungi acasa si plangi pana dimineata.u incearca sa nu-i mai dai satisfactzia sa te vada suferind! arata-i ca nu-ti pasa d c sp sau face si daca s poate incearca sa te vada flirtand cu vreun baiat, chiar daca acest flirt nu va merge mai departe macar ii arati ca te intereseaza(asta sa nu-si dea el seama ca faci intentzionat)
succes!

| Becca18 a răspuns:

Partea aceea cand sta cu tine si ca ii bate inima inseamna ca in excitiwinkingdin partea mea bravobig grindar cealalta faza...eu cred ca tu inca il mai iubesti si de aceea trebuie sa-l accepti asa cum e iar cand va pleca du-te si tu dar pe ascunsbig grinspunei ca poate vei venibig grinsi sa-l spionezilaughingo sa fie amuzantbig grin(fundita?)winking

| Loredana_7953 a răspuns:

Incearca sa fi indifereta sau macar sa pari! Ii dai prea multa atentie, si pui "botul" la tot ceea ce iti spune el si acest lucru il face sa te provoace tot mai tare pentru ca el sa se simta ca iti pasa de el si te afecteaza ceea ce face! Bafta!

| Loredana_8359 a răspuns:

Ignoranta doare cel mai tare. El nu te iubeste, daca te iubea nu iti facea toate astea, incearca sa il eviti si sa nu ii raspunzi la telefon, gaseste.ti pe altcineva care sa te merite! Nu uita: Dupa autobuz si dupa baieti sa nu alergi NICIODATA! o sa vezi ca in timp isi va pierde cheful sa te faca nefericita, sfatul meu? : NEXT!