anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am nevoie urganta de un sfat sunt cu o fata de 14 ani jumate de 6 luni eu am 19 ani sa va spun ce s-a intamplat, au afalat parinti ei acum 4 luni ca vorbim si mi-au spus sa o las sa nu mai vb cu ea etc dar eu nu am ascultat am continuat sa ma vad cu ea iar acum cateva saptamani 2-3 au aflat iar ca ne-am vazut au vazut pozele postate pe facebook ma-u sunat erau foarte suparati am incercat sa le explic ca nu ai vreau raul ca nu urmaresc doar sa ai o... si atat au spus sa o las in pace pana da examenele si dupa ma suna ei eu am continuat sa vb cu ea la tel si m-am vazut cu ea de 2 iar parinti ei au aflat ca am vb azi dimineata si au certat-o m-au sunat si pe mine da nu auzisem telefonul acum nu stiu cum sa procedez ce sa fac parinti ei sunt cam severi foarte severi mai ales mama ei vreau sa le arat ca pot avea incredere in mine si ca tin la fata lor ca nu urmaresc altceva va rog ajutati-ma nu stiu cum sa procedez credeti ca ar fi bine sa merg in weekend la ei sa ma cunoasca sa vorbesc cu ei si sa incerc sa le explica ca pot sa o tina din scurt pe fata lor chiar de este cu mine si ca poate avea o relatie chiar de este micuta dau funda la cel mai bun sfat si va rog spuneti-mi cam ce ar trebui sa vb cu ei cum sa fac sa le castig increderea?

Răspuns Câştigător
| deyutz95 a răspuns:

Eu iti recomanda sa incerci.este singura sansa sa le dovedesti parintilor ei ca vrei o relatie serioasa nu doar sa faci dragoste cu ea.iar daca nici asa nu merge du-te cat mai des pe la ei de la un timp se vor obinui cu tine si vor avea incredere.

16 răspunsuri:
| Randal a răspuns (pentru deyutz95):

Ar fi bine sa merg in weekendul asta la ei?

| SunnyDay88 a răspuns:

Daca tii asa mult la ea mai asteapt-o vreo 2-3 ani. este cam mica pentru tine acuma. nici eu ca mama nu as accepta asa ceva si nu pentru ca sunt severa, cu unul de varsta ei poate iesi, dar cu unul de 19 ani nu!

| h3r a răspuns:

Tu ești un handrălău pentru fata lor! Deloc potrivit.
Iar ea, deja cu coada scoasă, și nu-i frumos.

Știu părinții ce au la casă, și cu atât mai mult doresc s-o protejeze.
Dă-i pace!

| Randal a răspuns (pentru SunnyDay88):

Si dupa 2-3 ani crezi ca mar mai vrea? straight face

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Randal):

Va mai creste si ea si diferenta nu va mai conta asa mult cand va avea 17-18 ani tongue

| Randal a răspuns (pentru h3r):

Da sigur crezi ca sunt un fraier din ala care vrea doar sa o. si gata?

| h3r a răspuns (pentru Randal):

Nu ești fraier, dar păsă tot vrei.
Eu am zis cum ești în fața lor!

| Randal a răspuns (pentru h3r):

Stiu dar nu mai suntem in epoca de piatra laughing acum stau latfel lucrurile si daca nu incerc ce ai vrea sa fac?

| deyutz95 a răspuns (pentru Randal):

Du-te cu incredere.sunt sigur ca vor face figuri dar este singura ta sansa sa fii cu ea

| Randal a răspuns (pentru deyutz95):

Multumesc frate happy poti sa imi mai dai vreun sfat ceva? ca sincer imi este un pic teama big grin ultima data cand am vorbit cu ei la telefon am fost respectuos :d iar a doua zi cand am vb cu prietena mi-a spus ca tatal ei a spus "ca stiu sa ma comport sa vorbesc ma ridica in ceruri" asa ca trebuie sa fac ceva tin mult la ea si nu vreau sa renunt asa de usor

| Randal a răspuns (pentru SunnyDay88):

Acum nu mai este ca pe timpul... si nu pot astepta atat ce ai vrea sa fac in acest timp? sa dorm

| h3r a răspuns (pentru Randal):

Tocmai de aceea!
N-ai ce face cu o copilă, gata!

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Randal):

Sa faci ceva cu viata ta.

| Cristiann25 a răspuns:

RESPECT ca mai exista baieti ca tine care nu urmaresc doar sa faca ceva cu o fata si apoi sa ii spuna "pa"!

| Randal a răspuns (pentru Cristiann25):

Multumesc eu chiar tin enorm la ea stiu ca multi ar vreao doar pentru o noapte, eu nu sunt genul ala de baiat nu vreau sa isi distruga viata de la 14 ani vvreau doar sa o protejez sa nu faca greseli pe care sa le regrete mai tarziu sincer o iubesc si mi-as da viata pentru ea sad

| deyutz95 a răspuns:

Incearca sa le explici parintilor ei ca ti mult la ea.sunt sigur ca vor intelege