Te anunt ca orgoliul nu are ce sa caute intr-o relatie care are gesturi ca cele descrise de tine mai sus.
Pe urma,comunicarea e cea care aduce aproape pe cei doi si daca tu nu intrebi sau nu observi,ai numai de pierdut.
Dar,raman la convingerea mea,ceea ce ne-ai scris e doar un scenariu al mintii tale si iti liseste experienta si siguranta.
Si-ai vrea sa STII ce si cum.
Iti pot spune doar ca femeile au fiecare zonele lor erogene si punctele sensibile,nu sunt standard,o saruti pe ceafa si gata ti-a lesinat in brate,nu!
Fiecare reactioneaza la altceva.
Si,daca exista o fata care accepta intregul tau scenariu,poti fi sigur ca asteapta si accepta sa faceti dragoste, tot ce ai scris merge doar in directia asta, nu e un alint obisnuit, nu e nimic romantic, e doar un preludiu, cum ti-am spus.
Asadar, intai pune in practica si vei intelege singur daca e "bine" sau nu!
Sincer, esti genul de iubit pe care as vrea sa il am. E excitant senzual sexi romantic toate intr-una. Pentru o fata e foarte important genul asta de stimulare si nu direct "actiunea". Eu zic ca se bucura domnisoara de tine pe deplin si e o fata norocoasa, si asta pentru ca multi baieti asteapta doar momentul in care sa se simta ei bine si poate uita putin de ce isi doreste o fata. Felicitarile mele din punctul meu de vedere, un barbat adevarat!
Sincer? Nu am gasit intrebarea.
Sa inteleg ca tu ceri o parere privind comportamentul tau.
Pai sa zic ca da, esti romantic.
Oricum, toti baietii fac asta cand isi iubesc enorm iubitele. Le rasfata!
Esti foarte bravo! continua tot asa, iar prietena ta este ft norocoasa cu tine, deoarece multe fete isi doresc aest lucru, dar din pacate nul primesc. Mylt succesc in continuare si o dragoste cit mai puterica
Tu descrii un comportament plin de context sexual,nu unul romantic.
Sa fii romantic e legat de seri cu luna si plimbari cu barca pe lac,de petale de trandafiri cazand in ploaie pe umerii fetei iubite, de scrisori pe hartie de pergament arse pe margini ca inima ta...
Tu ne predai un mic indreptar sexual.
Ceea ce nu ne spui este reactia iubitei tale si-mi dai senzatia ca esti doar la stadiul de fantezie, pana la practica ai vrea si aprobarea cuiva priceput, gresesc?
Ca sa-ti raspund la intrebare, este un preludiu reusit.
beausingurlamasamea întreabă: