| didiDia a întrebat:

TPU,

Am o curiozitate. Au parintii capacitatea de a-si da seama ca baiatul/ fata lor si-a inceput viata sexuala? (mai ales in cazul in care nu se afla intr-o relatie intr-un moment anume) Intrebarea vizeaza in special mamele vis a vis de fete (deci daca o mama isi da seama - eventual relativ repede- ca fata ei nu mai e fecioara in special in cazul in care fata nu are relatie cu un baiat). Sunt chiar curioasa de raspunsurile voastre. Va rog raspunsuri serioase. Multumesc.

8 răspunsuri:
| Madalin_8918 a răspuns:

Daca nu le spui parintilor nu isi vor da seama.Bine acum nici persoana care se fereste sa nu dea de banuit prin gesturi sau vorbe.Asta este sfatul meu. La revedere!

| ChioruL14 a răspuns:

Ti-a bagat vreun baiat la vreun baeram magarul in beci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca isi cunosc odrasla foarte bine, sigur ca isi pot da seama.Si daca le pasa, bineinteles.Numai bine.

| motherfucker a răspuns:

Isi dau imediat seama. Nu prea ai cum sa te ascunzi de parinti. Sunt singurii care te cunosc foarte bine. Dar de ce te feresti? poti sa le spui pur si simplu si gata. Ce e asa de gresit in a face sex?

| Purec a răspuns:

Dar ce capacitati vrei sa aiba? Vrei cumva sa aiba capacitati extrasenzoriale?laughing crezi ca iti apare un semn pe fata ca nu mai esti virgina sau ce crezi? In cel mai rau caz poti da tu de banuit. Daca insa te porti normal, nu isi va da nimeni seama.

| didiDia explică (pentru ChioruL14):

Nu. Eram si eu curioasa.

| didiDia explică (pentru Purec):

Cam aiurea ai raspuns si doar scrisesem ca solicit doar raspunsuri serioase.

| Purec a răspuns (pentru didiDia):

Imi cer scuze. Nu voiam sa fie o jignire pentru tine. Voiam doar sa fie clar ca NIMENI nu isi poate da seama de nimic in legatura cu acest lucru, decat daca tu te porti diferit, sau te duce la ginecolog. NU exista modificari fizice vizibile cu ochiul liber