| BuigaAlexandra a întrebat:

Am o dilema este un baiat care stiu sigur ca ma place pentru ca prietenul lui cel mai bun a intebato pe prietena mea cea mai buna daca il plac respectivul baiat. Iar ea inca nu a raspuns sa ii spun ca il plac doar ca sa imi aduca tot felul sau sa recunosc ca nu il plac. Nu va interbati de ce nu il plac pentru ca e o bucata de sunca umblatoare fara creier! Ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mananca sunca atat timp cat este frageda.

| Azµre a răspuns:

Nu înțeleg de ce tragi concluzii pripite? Care e problema că te place un băiat?
Ce treabă are prietena ta în toată povestea.
Și de ce ai o părere așa proastă despre acel băiat?

| Diana_Albu_1999 a răspuns:

Heii nu citi o carte dupa coperta... Poate ca este ciar dragut in realitate...sau nu. Noroc! big grin

| WildDream a răspuns:

Nu mai judeca asa aspru. Daca nu il placi asta e, nu te obliga nimeni, spune-i prietenei tale sa-i spuna prietenului lui (ma doare capu cati sunt implicati laughing ) ca nu esti interesata si gata. Da fara alte apelative ca sa nu il ranesti si mai mult...

| Angiiiiiii a răspuns:

Incearca sa nu ii judeci pripit poate ca o sa iti para rau dupa...dar mai bine ii spui tipului din prima decat sa il aburesti si asa ii faci mai mult rau decat bine happy

| BuigaAlexandra explică (pentru Azµre):

Ma impinge; arunca dupa mine cu orice si vine dupa mine ori unde ma duc si legat de aspect uita-te pe facebook la [Boca Danut]