M-ai bine ai intreba-o ce relatie are cu ala si daca iti raspunde ca nu e nimic sa te interesezi un pic de ea.
Si cand mai vorbesti cu ea pe Facebook sa ii spui asa:
,,-Buna, am obervat ca de fiecare data cand vreau sa ne întalnin nu ai timp, daca nu iti place sa fii cu mine sune-mi!"
Si planuiesti tu cand o sa vrei sa te întalnesti.
,,-Vreau sa ne întalnim! Daca iarasi nu ai timp, la revedere."
Mult succes si curaj!
Poate nu te place si nu vrea sa recunoasca... treci peste mai sunt si alte fete mult mai frumoase.
Si eu m-am gandit sa nu mai insist pentru ca a trecut mai bine de o luna si tot cand a fost vorba sa iesim a zis sa o lasam pe altadata. Daca revine ea bine, daca nu si asa e bine.
O tipă care te place acceptă din prima. Dacă ca prin minune nu are timp, își face sau reprogramează.
Ai dreptate. Dar tot timpul a reprogramat. Week-end-ul trecut mi-a zis ca iesim week-end-ul asta, iar azi bine'nteles ca iar a fost ocupata.
Posibil, nu stiu ce sa spun.Desi aproape fiecare mesaj primit de la ea, ii plin de pupicuri si emoticoane! 1
Nu ii mai scrie 1-3 zile, vezi daca iti simte lipsa.
Simplu, cand te amana data urmatoare ii spui "Bine, atunci astept mesajul tau cand vrei sa iesim, eu ma intorc la ale mele".
Si din momentul ala nu-i mai dai mesaj.
Daca-ti da ea si-ti propune e bine.
Daca nu-ti da, e clar ca nu e interesata de tine.
Daca te-a refuzat de mai multe ori, nu o mai invita, este evident ca nu te place si face efortuir sa nu te intalneasca, dar ii este jena sa-ti spuna in fata.
Nu-i spune nimic, dar cauta-ti alta fata!
Atunci sun-o si spune-i sa-ti dea ea o data exacta, daca vrea sa se intalneasca cu tine.