| Alex22232 a întrebat:

Bună TPU, am o fantezie pe peste 10 ani și anume de a fi sclav pentru o femeie, efectiv să facă orice vrea cu mine, să se folosească cum vrea ea(curățenie, spălat vase, călcat rufe etc), nu sunt incluse și relațiile sexuale într-o astfel relație. Nu știu cum să explic mai bine dar aș vrea să știu și părerea voastră. Am făcut propunerea asta si la câteva colege când eram în facultatea. Vouă fetelelor nu v-ar plăcea un sclav?

10 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Ce intrebare, normal ca le place, exact asta cauta, femeia moderna nu vrea sa faca nimic pentru ca pare ''fraiera''. Si dupa ce face copil angajeaza bona sa nu rada celelalte feministe de ea, vai doamne cum sa aiba ele grija de copil, se fac de rusine.
Da anunt in ziar, eu cred ca o sa fi tare cautat! La tine si la aia cu bemveu se face coada!

| dullcat a răspuns:

Du-te si troleaza in alta parte...

| Alex22232 explică (pentru TimberWolf):

Eu caut de peste 5 ani și tot nu găsesc. Nu mă interesează viața ei personală, poate fi și căsătorită. Cum poți explica asta?

| Madaxo97 a răspuns:

Suna bine, nu vi si pe la mine? ca am ceva treaba sa-ti dau laughing laughing
Da un anunț la ziar sau ceva, ma mir ca nu ai programul full de cliente laughing

| Alex22232 explică (pentru Madaxo97):

Eu chiar nu glumesc, chiar imi doresc foarte mult acest lucru, doar sa fiu chemat cand are nevoie de mine si dupa ma duc in treaba mea. Am postat pe foarte multe grupuri pe Facebook și nimic.

| mastadont a răspuns:

Ietete unde era sclavul ideal, material nou pentru verginică.

| Violleta2022 a răspuns:

Si a fost vreuan de acord sa te foloseasca?

| Alex22232 explică (pentru Violleta2022):

Nu.

| TimberWolf a răspuns (pentru Madaxo97):

Baietii din zilele noastre nu stiu ce e ala simt al umorului de aia stau astea cu ele pentru masini laughing