| martini1997 a întrebat:

Bună tpu.Am o și eu o întrebare. Am 20 de ani și sunt îndrăgostit de o fata..Am vorbit am ieșit în oraș și la sfârșitul întâlnirii ea m-a sărutat în ultima perioada mă ignora, nu raspunde la mesaje..nu înțeleg. Cat eram în oras am facut -o sa rada ne-am înțeles bine.Chiar sunt foarte agitat.Cred ca se joaca cu mine. (Ea are 19 ani) Ce sa fac răbdarea nu e punctul meu forte

14 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Poate este ocupata cu ceva anume. Incearca sa o mai inviti in oras si sa vezi ce gandeste si ce simte pentru tine. Faptul ca va simteati bine nu insemna neaparat ca trebuie sa aveti o relatie.

| Sidonia07 a răspuns:

Fetele vor ca baietii sa faca primul pas, din ce spui tu sunt 2 variante, ori te pune la incercare ori se joaca cu tine.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu stiu de ce, dar am senzatia ca pari genul "catelus". Cutu-cutu.
Daca nu-ti raspunde la mesaje si te ignora, e clar.O plictisesti.
Totusi, spune-i ca o placi, nu ai nimic de pierdut.Vezi cum reactioneaza, apoi iti dai seama daca sentimentul e reciproc, sau nu.

| martini1997 explică (pentru Sidonia07):

Of

Of eu cu aceasta fata am mai fost apropiati insa mereu ea se racea deodata o perioada si pe urma iar era draguta.Acum ca m-a si sarutat simt ca innebunesc

| Sidonia07 a răspuns (pentru martini1997):

Se aplica ce.a de 2-a varianta, se joaca cu tine, am trait-o pe propria piele.ar trebui sa faci ceva in cazul asta.

Si ce ar trebui sa fac.Cred ca stie ca ma indragostesc mai are de ea pentru ca face asta.Ce poate sa vrea?

| Narcis0102 a răspuns:

Man,eu zic, se joaca cu tine..Mai ales daca nu prea iti raspunde la mesaje. oh go on! Eu zic, sa mai vorbesti cu ea mai deschis..Si sa-i zici ca iti place de ea, si sa o intrebi daca ar vrea sa va cunoaste-ti mai bine. smug.Eu asa zic man. Oricum, bafta! Pace voua big hug!

| martini1997 explică (pentru Narcis0102):

Pai..are momente cand raspunde imediat..si momente cand nu raspunde deloc cand suntem fata in fata se comporta frumos

Daca vrei sa cersesti iubire, si iti place situatia, atuci caut-o si umileste.te in continuare.Ce poate sa vrea?! nu.ti doresti o relatie in care sentimentele sa.ti fie impartasite? nu.ti doresti o fata care sa.ti raspunda pe masura? daca vrei o aventura de-o noapte atunci arata-i asta. poate asa o coonvingi

Eh ai dreptate..multumesc

Sti vorba" sa fii cu minte nu cuminte happy

| sirD a răspuns:

Nu insista, dao-n masa.
In secunda cand miroase disperare sau slabiciune esti pa
Sa te gandesti daca nu ai facut-o deja

| Torres92 a răspuns:

Pff.
Pai mah prietene,tu astepti sa te pupe fata?
pai ti a dat pe fata clar
odata ce te a sarutat ea,
E ca si cum ti ar zice
"Mi am pierdut rabdarea,daca esti tantalau,te sarut eu,dar alta intalnire nu mai pupi cu mine"
Asta imi lasa senzatia
Tu esti barbatul, tu decizi, ce trebuie sa faceti, unde sa mergeti, tu o saruti, tu o tii de mana

E ceva normal sa iti intoarca spatele