| Marsput134637 a întrebat:

Buna TPU! Am o întrebare. Am un iubit și ne scriem de mult mesaje.Tot vreau sa fac cumva să mă sărute știu că si el vrea și eu.Îl iubesc dar nu știu cum să fac acest lucru cum ar trebui sa fiu îmbrăcată unde? mă puteți ajuta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur și simplu te duci la el și îi dai un pupic! Nu e nimic complicat și nici nu necesită mult efort. Dar nici nu trebuie să iți fie rușine căci te cunoști cu el de mult timp. Referitor la vestimentație, îmbracă o rochiță elegantă iar totul va fi bine!

5 răspunsuri:
| Natasa1 a răspuns:

Stai liniștită, totul vine de la sine!

| VelicanEmilia a răspuns:

Pt un sarut nu-ti trebuie o tinuta speciala, trebuie sa te simti tu confortabil in pielea ta, sa ai incredere-n tine, sa simti ca vrei s-o faci, ca esti pregatita si cam atat. Nu e nevoie nici de lectii. Cum a zis si persoana dinaintea mea, totul vine de la sine!

| ania a răspuns:

E o mare prostie ca o fata sa inițieze relația fizica, poți ajunge apoi ușor la sex, pe urma te apreciază mai puțin, te simți folosita și nefericita.
Ai fiai fericita dacă ai cauta o relație numai când ești suficient de matura sa fie în vederea căsătorie și ai alege sa respecți planul Creatorului și sa sa daci sex numai după căsătorie. Sărutul e parte a preludiului, nu e bine sa exciți un băiat, pe urma dacă ajungi la sex fără căsătorie te chinuie mustrările de conștiința.

| Marsput134637 explică:

Mulțumesc tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Marsput134637):

Cu plăcere și succese!