| Anonimms128 a întrebat:

Bună TPU am o întrebare cei "perfecți" să se abțină. Astazi am avut act sexual protejat dar nu am observat când s-a spart prezervativul și el a scos-o chiar când și-a dat drumul eu când am pus mâna în zona mea intimă am avut sperm@ nu sunt la ovulație în 30 trebuie să-mi vină ciclu …Oare sunt șanse să fii rămas însărcinată? vă rog nu judecați nu am să răspund la cei perfecți fără greșeli! ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Nu sunt sanse de sarcina, stai linistita

| Anonimms128 explică (pentru Robert2526):

Așa aș crede și eu dar îmi e și teamă puțin?

| Robert2526 a răspuns (pentru Anonimms128):

Nu ai motive sa iti fie teama. Nu te mai stresa..stresul inhiba productia de progesteron si o sa iti intarzie menstruatia si atunci o sa te sperii si mai rau.

Este imposibil biologic sa se intample o sarcina in conditiile prezentate de tine

17 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata de tine este imposibil sa fi ramas gravida.

| Anonimms128 explică (pentru Emilian65):

Așa aș crede și eu am mai pățit așa dar mi-a venit menstruatia acum mi-e puțină teamă ca am și văzut și mă sperie asta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Faci un test de sarcina la 21 de zile dupa ultimul contact sexual neprotejat. Sau accident cum spui tu.

| Anonimms128 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Chiar nu am făcut neprotejat dar într-adevăr prezervativul nu era pe mărirea lui și s-a spart iar el atunci a observat când era gata deja

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu avem de ce sa te judecam ca pana la urma ați folosit protecție, dar a eșuat. Dacă ai ciclu neregulat, sunt sanse, dacă nu atunci nu fiindcă ovulatia la majoritatea femeilor începe la 5 zile după menstruatie

| Anonimms128 explică (pentru annonimaaaa555):

Ovulația mea a avut loc pe 16 ianuarie și ciclul îmi vine pe 30 ciclul e regulat dar ne este frică nu știm ce să facem

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Anonimms128):

Ai trecut deja de ovulatie. Și nu ești aproape de următoarea ovulatie deci ar trebui sa fi bine

| Anonimms128 explică (pentru annonimaaaa555):

Doamne ajută sper să fie așa.

| eliancodrut a răspuns:

Conform metodei calendarului, cu 12 zile inainte de prima zi a menstruatiei începe perioada sterila.

| eliancodrut a răspuns:

Am facut o greseala: perioada sterila incepe cu 11 zile, nu cu 12 zile.

| Anonimms128 explică (pentru eliancodrut):

Am fost la ovulație în data de 16 ianuarie acum sunt la zile nefertile cu mici șanse de sarcină așa îmi scrie pe calendar și în 30 trebuie să-mi vină ciclul

| Ilemari a răspuns:

Așa am rămas eu însărcinată

| Anonimms128 explică (pentru Ilemari):

Eu sincer nu știu ce să cred da mi-e așa teamă?

| eliancodrut a răspuns (pentru Ilemari):

Facand sex, nu? laughing

| Anonimms128 explică (pentru eliancodrut):

? nu după totuși lăsând gluma la o parte nu îmi doresc copii