| Sebi00 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare big grin mai mult pentru fete... daca iubitul vostru va pune mana pe fund..sau pe sani cand va sarutati ....are ceva adica cum reactionati?happy dau funda la cel mai detaliat raspunshee hee

12 răspunsuri:
| alexa680 a răspuns:

Pune mana pentru ca se excita, i place cum aretfi si de aceea.

| ryf007 a răspuns (pentru alexa680):

Ai dreptate! tongue

| GreenBubble a răspuns:

Ce sa aiba?straight face Daca esti cu el de ceva timp...e normal sa puna mana.De reactionat cum ai putea sa reactionezi?laughing)exista2 variante ori il lasi ori ii dai mana la o partelaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fiecare dintre fete, unele te lasa sa le pipai, altele incep si ele sa te pipaie la randul lor si tot asalaughing

| Cristiann25 a răspuns:

Da ce e ciudat? Doar e prietena ta, e normal.Cati comunisti pe site-ul asta!

| MariaLOL a răspuns:

Baietii se folosesc de peeting atunci cand se saruta si fetelor le place dar nu fii pervers de la inceput! Adica nu pune mana pe fundul/sanii lor la primul sarut.

| Flaviiiii a răspuns:

Mie daca imi place ii arat si cum sa ma pipaie in timp ce ne sarutam sa nu vada decat sa simta. Si e normal eu cred ca oricarei fete ii place asta pentru ca stie ca prietenul ei este atras de ea.
Si reactionez bine, eu nu dau palme sau ceva laughing Cu cat e mai indraznet cu atat e mai interesanta relatia, dupa parerea mea.

| Ajutatorool a răspuns:

Il parasesc instant, cum isi permite sa puna mana pe mine? pff...

| Alberto97 a răspuns (pentru Ajutatorool):

Pentru ca o pus mana pe tine il parasesti atunci o sa moara singura sau cu un timid

| Ajutatorool a răspuns (pentru Alberto97):

Naspa sad

| Alberto97 a răspuns (pentru Ajutatorool):

Ai grija ce sfaturi dai ca poate o sa ti le ia in serios fata si daca se desparte de el si tine mult la el o sa ne ceara din nou un sfat si acolo poate unu o sa spuna sa se desparta de el si va fi greseala ei nu a nostra.Deci in concluzie daca esti deja cu un iubit nu esti destul de matura sa judeci si intrebi pe alti ansta urasc cand citesc intrebari din anstea

| BlakeLively a răspuns:

Momentan nu sunt intr-o relatie dar eu nu sunt de acord. Cel putin nu dupa un an-doi de relatie, sau o varsta la care poti face ce vrei.