Cum adica, tu esti nesimtit? Hai sa fim seriosi! Dupa ce ca el s-a bagat peste tine tot tu esti egoist. Ea a fost femeia ta si lui nici nu i-a pasat ca tu o iubesti. Scuza-ma ca-ti spun asta, dar tipul asta nu e un prieten. Eu daca as fi fost in situatia de fata, gata prietenia. Suntem prieteni frate, dar treburi de genul asta nu se fac niciodata. Iar in legatura cu ea ce sa mai spun, e valabil si pentru ea aceeasi chestie, nu trebuia sa intre intr-o relatie cu el stiind ca iti este cel mai bun prieten. Ce naiba ti-a facut in ciuda sau ce? Nici daca o iubeam nu o iertam! Totul are o limita, iar ei doi au depasit acea limita.
Auci frate.mai bine ar fi sa-i spui adevarul fetei si o rezolvi decat sa recurci la asemenea...cea mai buna solutie sa vorbesti cu ea.si cu el
Nu pot ma sa renunt la ea am loat bataie pentru ea o iubesc mult ia spune o data caa ma place o data o data ca nu ma inebuneste mia frant imima de 2 ori nu pot sa renunt o iubesc prea mult
Dragostea te face sa ierti tot si orice, stiu sentimentul. Sper sa nu suferi prea mult! O femeie care se joaca cu sentimentele tale nu are cum sa te faca fericit. Daca o vei castiga din nou vei fi fericit doar pentru ca ea este din nou in viata ta, nimic altceva. Pe tine pur si simplu prezenta ei te face fericit, nu-ti mai trebuie nimic altceva, stiu prin ce treci, crede-ma! Eu am iesit de curand dintr-o relatie, am iubit-o foarte mult, enorm de mult, dar eu nu las o femeie sa se joace cu sentimentele mele. Vrei sa fii libera, la revedere! Asculta la mine, ea niciodata nu o sa te faca fericit cu adevarat, pentru ca nu te merita! O femeie care nu face nimic pentru barbatul de langa ea, nu merita nici macar o floare.