Nu, nu cred ca e inasrcinata, interab-o daca era in perioada fertila? Dupa cea ce ai povestit nu cred ca are cum sa fie insarcinata, daca apar simptome sa plece urgent la genicolog, spune-i sa stea linistita -sansele sunt minime daca ai povestit totul asa cum intr-adevar s-a si intamplat
Toate cele bune, funda?
Nu e deloc însărcinată, e panicată, să stea linistită că nu are nimic. Sperma in contact cu aerul moare, ea este activă doar cînd penisul o penetrează in vagin, izdă.
Cine te a invatat lima română? Se zice ginecolog savanto nu genicolog.
Pentru a se realiza o sarcina trebuie sa existe 2 lucruri in mod obligatoriu si anume un ovul care sa fie viabil si minim 1 spermatozoid care sa fecundeze respectivul ovul. Spermatozoizii pot trai doar in mediul umed adica in lichidul spermatic. In cazul in care umezeala din sperma dispare prin evaporarea apei spermatozoizii vor muri in foarte scurt timp. Exista posibilitatea sau probabilitatea ca ar fi putut ajunge sperma pe mana ei,,,, insa acea sperma nu putea sa ramana lichida/umeda adica sa nu se usuce nici prin vreo minune. In consecinta este absolut sigur ca sperma s-a uscat pe palma ei si din aceast motiv spermatozoizii au murit cu circa o ora inainte de a-si atinge ea "pasarica". In mod logic nu exista nici cea mai mica posibilitate de a de putea forma o sarcina. Totusi doar din punct de vedere al igienei era cazul ca prima data sa se spele pe maini. In rest multa sanatate!
Nu trage concluzii pripite Asa cum vorbesc asa si scriu-sunt din Republica Moldova
Scuze daca te am deranjat, cum te numesti? Ce vârstă ai? mersi. Cristi.
Daca sora ta are 18 ani si pune asemenea intrebari inseamna ca nu are nimic in creier!
Nu pot sa cred ca la 18 ani nu poti sa nu stii asa ceva! Asta este intrebarea de copil de 10 ani, nu de o fata de 18 ani, care se presupune ca stie ce-i ala un penis si ce se intampla cu el daca intra in erectie si asa mai departe.
Spune-i sorei sa mearga la medic sa-i explice medicul cum s-a treaba cu jucatul de-a sexul.