Poti sta linistita! Nu ai cum sa ramai daca prezervativul nu a fost spart si daca tu zici ca la inceput prezervativul aluneca putin, deci inainte sa fi ejaculat in el asa ca nu a avut cum sa ajunga sperma pe peretii vaginului! Sper ca te-am ajutat!
Acel lichid alb se numeste albumina si din cate stiu eu la multe fete apare iar daca zici tu ca i se deranja prezervativul este posibil ca putina sperma sau lichid seminal sa se fi depus pe peretii vaginului si e cam de naspa, ia un test sau o pastila de a doua zi pana nu e prea tarziu
Faza este ca nu si-a dat drumul in prezervativ.iar prezervativul se deranja doar putin sus..deci nu prea cred ca e asa de rau cum zici tu
Sa fie ca tine dar i-ti macar un test de la farmacie ca nu strica iar pe viitor spune-i iubitului tau sa ceara prezervative masura lui ca nu este rusine daca are penisul mai mic, conteaza cum faci dragoste nu cat de dotat este el
Este bine sa gasiti un loc mai retras si sa nu fiti deranjati, atunci puteti fi relaxati si poate nu o sa mai ai probleme de genul acesta