Mai așteaptă, dacă e să fie o să fie și mai târziu, cine știe, poate chiar ea va propune ceva.
Ai răbdare, ai o viață înainte, doar ce ai început să guști din ea.
Cica timpu vindeca ...in cazu tau te raneste, frate daca nu risti nu castigi, tot o so pierzi pana la urma de atata timp de unde sti ca nu te place si ea si te asteapta pe tine sa faci primul pas! Inncearca sa-i dai semne evidente ca o placi fai multe complimente si tot tacamu, si fa-o sa rada se zice ca fetele se indragostesc de baieti care au simtu umorului! Bafta amice
Mă bucur că ai înțeles, mulțumesc și eu.
Îmi place modul tău de a "dezbate" o problemă, ține-o tot așa și nu te lua după ceilalți.
Nu. Ar trebui sa faci ce simti. Daca prietenia voastra e destul de stransa si tu ii spui ce simti si ea nu simte la fel, atunci ea poate trece peste asta si sa fi-ti in continuare prieteni buni. Acum eu ti-am spus parerea mea, dar tu faci cum crezi. Bafta!
Nu ai inteles in totalitate punctul intrebarii. ''Timpu vindeca''- nu sunt disperat sau ceva de genul... sa vindece ce?
Da vreau sa spun ca si eu am fost in situatia ta, am asteptat si am asteptat pana a fost prea tarziu a vazut ca nu fac nici un pas s-a dus la altu, daca o iubesti nu o lasa!
Faci ce vrei, dar treaba cu prietenia și cu așteptatul chiar nu are rost, te vei sătura tu și îi vei da flit.
Am patit asemanator la varsta ta, mi-am luat inima-n dinti si i-am spus, el a fost foarte intelegator si mi-a sus sa ma linistesc. N-am vorbit unul cu altul 3 luni apoi l-am cautat si i-am spus ca mi-a trecut iar acum inca-mi este "frate"( dupa 8 ani ). Asa ca daca vrei sa fii prieten cu cineva, esti indiferent de circumstante.
Vorbeste cu ea, spune-i ce simti. Daca nu simte la fel nu e bai, viata merge inainte.
Succes!
Dupa mine arata-i ca iti place de ea gen glumeste cu ea sa vezi daca iti raspunde inapoi, prima oara incearca sa glumesti cu ea sa vezi cum se comporta si printr-o gluma ajungi sa afli ca poate chiar te place.
Sau fa-i complimente gen ce bine arati astazi, am o prietena frumoasa si poate iti zice inapoi
Sincer nu cred ca e bine..cand nu veti mai fi impreuna si sa va despartiti exista posibilitatea sa va certati urat si atunci toti acesti ani unde sunt..nu cred ca merita.