Poate ii este rusine...si mie mi a fost cand am fost la prietenul meu acasa sa i cunosc parintii pe mine dupa o luna m-a invitat sa i cunosc parintii si ea dupa un an jumatate te refuza, ciudat poate nu vrea ceea ce vrei tu de la relatia asta poate nu are planuri de viitor cu tine
Vorbește cu ea, omule, nu mușcă. Închide-o afară în ploaie și las-o să intre doar când acceptă să-ți spună motivul.
N-aș vrea ca o fată să-mi cunoască părinții decât dacă suntem de 5 ani împreună și vrem să ne căsătorim. Nu înțeleg de ce ar trebui s-o facă. Singurul motiv pe care îl văd, e că ar fi bine doar pentru ca să nu vă întâlniți afară mereu și să faceți sex prin Ferentari după niște tomberoane.
Jumatate de an, nu un an jumatate. si da, cred ca am sa incerc sa vorbesc cu ea despre asta merci
Nu e neaparat ca vreau sa imi cunoasca parintii, dar nu inteleg de ce refuza sa vina la mine pe motiv ca nu vrea sa ii cunoasca adica m am cam saturat sa iesim mereu in cafenele.
Discuta mai mult problema cu ea si poate in final o convingi sa mearga sa-si cunoasca viitorii socri.
Poate nu vrea sa ii cunoasca sau poate ii e rusine eu mi am cunoscut cumnatii si parinti lor la un an de cand sa cunoscut el cu sora mea si ea ii cunostea de mai mult timp.
Mutubal întreabă: