Buna.Cat a trecut de la despartire? Sa stii ca este perfect ok sa iti impui tu un anumit timp si sa lasi zilele/lunile sa treaca pana rana se inchide de la sine.Nu toti suntem la fel, reactionam diferit la suferinta amoroasa. Stii tu pe cineva care a devenit puternic peste noapte? Nu.Asa cum este nevoie de antrenament intens la sala pentru anduranta fizica si alea alea, asa e nevoie de efort zilnic inclusiv pentru ca psihicul si sufletul sa devina mai puternice.
Mi-e mi-a luat vreo 5-6 luni sa trec complet peste ultima despartire, care acum se simte de parca e din alta viata, au trecut multi ani, nu pot decat sa rad cand imi amintesc. Incearca sa te conectezi cu sinele tau, sa faci lucruri care te defineau pe tine si iti aduceau bucurie inainte de a intra respectivul in viata ta. Logic este ca daca ai trait bine mersi inainte sa apara in peisaj, o poti face si dupa.Dar repet, este nevoie de timp.Nu mai fi asa dura cu tine, vorbeste-ti asa cum i-ai vorbi unei prietene, crede-ma ca e infinit mai sanatos sa procedezi asa, in special pentru psihic.Succes!
Ai răbdare, timpul le vindeca pe toate, ocupă-ti timpul cu altceva ca sa nu te mai gândești la el, ieși cu prietenii, plimba-te, asculta muzică, o sa treci peste doar in timp. Gândește-te la cat de rău te trata, la motivul pentru care v-ați despărțit, îți e mai bine fără el.
Pari cunoscuta, esti cumva fetița de 12 ani pe care o amenința fostul tot de 12 ca o omoară? Sau cea cu relația la distanță imaginară?
Nu stiu cum ti ai dat seama dar da.Mi am schimbat contul casa nu mai zica nimeni si sa matrateze caun copil. Aveam de raspunsuri bune.Nu ca de exemplu: esti doar un copil.Eu sufar la fel cum ar suferi si cineva de 18 ai ddupa o despartire.Nu este nicio diferenta. Lumea crede ca noi copii nu simtim nimic sau ca simtim foarte putin.Pur si simplu nu e corect
Te înțeleg, si eu am avut vârsta ta, dar tu nu ai avut vârsta mea, de asta e bine sa iei in considerare sfaturile celor mai in vârstă decat tine, pentru ca ei au trecut prin niște experiențe de viață mai multe si mai intense decât cineva de vârsta ta.
Am avut si eu vârsta ta. Stiu ca acum pare ca e sfârșitul lumii ca te-ai despărțit, dar nu este așa, vei crește si vei vedea ca am dreptate, ai răbdare si acorda-ți timp suficient sa treci peste, mai ales daca baiatul respectiv a fost un gunoi. Nu merita sa suferi dupa el. Dacă v-ați despărțit aia e, urmează alții la rând pentru tine, doar nu plănuiai sa te măriți cu el sau ce? Capul sus ca vor mai aparea băieți in viata ta până o sa te măriți, dacă nu vrei sa mai ai putina răbdare sa renunti la relații momentan, esti mult mult prea mică la 12 ani, asta nu vrei sa înțelegi. Spune-mi tu acum pe bune, cu ce anume te ajută pe tine o relație romantica la vârsta asta, pentru ce îți trebuie ție relație, ca sa ce? Ai 12 anișori si o sa îți dorești când o sa fi mare sa fi copilărit la vârsta ta nu sa suferi dupa toți proștii, esti prea tânără sa îți bați capul cu suferințe din dragoste, este păcat de tine, nu ti-o spun cu răutate, doar ca nu imi explic la ce îți e de folos o relație la această vârstă. Eu la vârsta ta ma uitam la tv pe Disney Channel toată ziua si ma jucam pe stradă cu copiii fotbal, tenis, ne plimbam cu bicicleta, nu ne era gândul la relații la niciunul din grupul de amici, si nu, nu este cool sa ai relație la 12, 14 ani, indiferent ce ți-ar spune oricine. E pur si simplu inutil si fără sens o relație la această vârstă.
Sunt de acord cu tot ce ai zis dar eu am avut o relatie pentru cavoiam sa vad cum e nu pentru ca e cool. Si mi batut capuk prea mult.Eu nu stau degeaba sa ma gandesc la gunnoiul ala. Citesc, ma uit la tv, ies in parc, excursii, vorbesc cu prieteniu, desenez, ascult muzica.
O sa ai timp sa vezi cum e, si o relație, si sex si ce mai vrei tu, este timp pentru asta, când vei crește.
Tu faci ce vrei cu viața ta, e alegerea ta, eu doar ti-am dat un sfat cu cele mai bune intenții.
Unde anume ii vezi numele?
Este om politic, apare zilnic in ziare sau la tv?
Ca un fost trebuie blocat ca sa-l uiti, trebuie sters de peste tot, deci nu ai avea de ce sa-i mai vezi numele, pozele sau sa ai contact deloc cu el, ca sa poti sa-l uiti si sa mergi mai departe, trandu-ti viata normal.