anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare imi merge netu dar nu mi merge messu cesa fac?
pls helpppppppppp

Răspuns Câştigător
| eucumine010 a răspuns:

Sunt probleme la serverele de la Yahoo. Isi revine ai rabdare.

16 răspunsuri:
| Parisblue a răspuns:

Callmmaaa,cred ca esti a 10 a persoana care pune intrebarea asta, deci nu esti singura, mda.si ca sa iti raspund, nici mie nu imi mergewinking

| BloodyBlade a răspuns:

Ce porcarie si in acelasi timp ce coincidenta!laughing)) nici mie nu merge! eu il mai desc odata! incearca si tu!

| Claudiu_Piesciuc_1996 a răspuns:

Incerca sa dezinstalezi antivitusul apoi intra in control panel... si dezactiveaza firewall-u si incerca dupa aia ( la mine a functionat )

| LuminitaRoz a răspuns:

Buna!
Nici mie nu imi merge messu', imi da " Yahoo! Messenger Troubleshooter". Cred ca va trebui sa asteptam putin, poate se va remedia problema.Numai bine!

| bLoNnNda a răspuns:

Multi avem problema astalaughing cred ca de la vremethinking eu cred ca ma dau batuta.nu vad vreo sansa sa mearga in seara astalaughing:*:*

| Amelya02 a răspuns:

La nimeni nu merge.

| iloveunicorns a răspuns:

Să schimbi categoria.
ON :
Așa mi-a făcut si mie, l-am lasat, și și-a revenit in aprox 15 - 10 minute.

| LoLo a răspuns:

E din cauza lor,nici mie nu imi merge,de fapt, la mai multi nu merge, dar o sa isi revina.
O seara placuta!

| Andrei234141 a răspuns:

Stai linistita, au o problema cei de la yahoo nici mie si nici multora nu le merge

| stejara2 a răspuns:

Buna, nici mie nu mi-a mers, am dat restart Pc si imi merge, lamuriti? nu mai reincarcati alt mes ca degeaba, nu e de la asta, ci din yahoo, curatenie generala cica.cei care au conturi facute pe yahoo. ro pot sa citeasca mai clar, ca apare in limba romana, aveti acolo o sectiune

| anescualex a răspuns:

Nici mie nu imi merge, poate ca s-a inchis messsu...s-a desfintat

| Tania a răspuns:

Nici mie nu imi merge messulsad. Sunt mai multi la care nu le merge...
Ma intreab oare care o fi cauza?

| Syotos a răspuns:

Restart la PC si merge.(Mie asa mi-a mers)

| stejara2 a răspuns (pentru anescualex):

Da restart omule, ce am scris eu mai sus?

| Bunel a răspuns:

Sa te duci la scoala si sa inveti sa scrii.

| Pardau_Ionut_1990 a răspuns:

Nici mie numi mere imi apare"This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem." oare e din aceiasi cauza?