Callmmaaa,cred ca esti a 10 a persoana care pune intrebarea asta, deci nu esti singura, mda.si ca sa iti raspund, nici mie nu imi merge
Ce porcarie si in acelasi timp ce coincidenta!)) nici mie nu merge! eu il mai desc odata! incearca si tu!
Incerca sa dezinstalezi antivitusul apoi intra in control panel... si dezactiveaza firewall-u si incerca dupa aia ( la mine a functionat )
Buna!
Nici mie nu imi merge messu', imi da " Yahoo! Messenger Troubleshooter". Cred ca va trebui sa asteptam putin, poate se va remedia problema.Numai bine!
Multi avem problema asta cred ca de la vreme eu cred ca ma dau batuta.nu vad vreo sansa sa mearga in seara asta:*:*
Să schimbi categoria.
ON :
Așa mi-a făcut si mie, l-am lasat, și și-a revenit in aprox 15 - 10 minute.
E din cauza lor,nici mie nu imi merge,de fapt, la mai multi nu merge, dar o sa isi revina.
O seara placuta!
Stai linistita, au o problema cei de la yahoo nici mie si nici multora nu le merge
Buna, nici mie nu mi-a mers, am dat restart Pc si imi merge, lamuriti? nu mai reincarcati alt mes ca degeaba, nu e de la asta, ci din yahoo, curatenie generala cica.cei care au conturi facute pe yahoo. ro pot sa citeasca mai clar, ca apare in limba romana, aveti acolo o sectiune
Nici mie nu imi merge messul. Sunt mai multi la care nu le merge...
Ma intreab oare care o fi cauza?
Nici mie numi mere imi apare"This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem." oare e din aceiasi cauza?
anonim_4396 întreabă: