In acest moment tu nu simti niciun fel de regret sau vreun sentiment de regret datorita faptului ca relatia nu a fost benefica pentru tine.Nu ti-a adus niciun fel de fericire, mandrie sau implinire decat in primele luni.Eu te sfatuiesc ca pe viitor sa nu mai lasi sa treaca atata timp, inteleg ca l-ai iubit dar din momentul in care ai realizat ca nu e nimic bine, ca totul e de dragul sexului trebuia sa pui punct.Gandeste-te la un singur motiv: in acest timp iti puteau fi deschise alte porti.Succes pe viitor, pupici
Ar trebui sa fii fericita din moment ce reusesti sa gandesti astfel, sa nu regreti cele intamplate. Acest comportament denota o gandire pozitiva mai flexibila cu adevarat liberala si iti va fi de folos in viata.Chiar daca intre voi a exista la un moment dat o poveste de iubire se pare ca din cauza firi diferite nu ar fi avut nicio sansa de reusita indelungata.
Interesant. minte asta de rupe
Parerea mea este ca te-ai plictisit de el pentru ca te supara s.a.m.d. Probabil de asta nu esti trista. ( parerea mea )