In acest moment tu nu simti niciun fel de regret sau vreun sentiment de regret datorita faptului ca relatia nu a fost benefica pentru tine.Nu ti-a adus niciun fel de fericire, mandrie sau implinire decat in primele luni.Eu te sfatuiesc ca pe viitor sa nu mai lasi sa treaca atata timp, inteleg ca l-ai iubit dar din momentul in care ai realizat ca nu e nimic bine, ca totul e de dragul sexului trebuia sa pui punct.Gandeste-te la un singur motiv: in acest timp iti puteau fi deschise alte porti.Succes pe viitor, pupici
Parerea mea este ca te-ai plictisit de el pentru ca te supara s.a.m.d. Probabil de asta nu esti trista. ( parerea mea )
Ar trebui sa fii fericita din moment ce reusesti sa gandesti astfel, sa nu regreti cele intamplate. Acest comportament denota o gandire pozitiva mai flexibila cu adevarat liberala si iti va fi de folos in viata.Chiar daca intre voi a exista la un moment dat o poveste de iubire se pare ca din cauza firi diferite nu ar fi avut nicio sansa de reusita indelungata.