Daca nu ai ejaculat in timpul actului sexual, inseamna ca ai o problema cu ejacularea. Mergi de urgenta la un medic urolog sa-ti spuna ce problema ai de nu ejaculezi in timpul actului sexual.
Poate din cauza ca dupa ce a facut sex o ora mi-a cam murit chefu de sex daca poti credea asta ps: oare numa mie mi se intampla sa moara chefu de sex daca nu ejaculez
Salut, probabil nu ai fost destul de concentrate. In plus, cand deja e a doua oara protejat, e mai greu sa ajungi la finalizare.
Mi se pare amuzant ca faci sex cu iubita ta si totusi crezi ca "lichidul ala alb" e sperma. Idk. banuiesc ca atunci cand iti incepi viata sexuala ar trebui sa stii lucrurile necesare atat despre corpul tau cat si despre corpul partenerului. Daca n-ai ajuns la orgasm ori nu te-ai concentrat, ori te masturbezi prea des.
Lichidul ala e probabil de la ea,de aia se zice ca o femeie e excitata daca e uda. Rolul lui e de lubrifiere. Cat despre faptul ca nu poti ajunge la orgasm, ori e ea urata, caz in care ii pui o punga pe cap, ori iti faci laba foarte des. Daca nu e niciuna, atunci nu stiu.
Bananacantareata87 întreabă: