Lichidul ala e probabil de la ea,de aia se zice ca o femeie e excitata daca e uda. Rolul lui e de lubrifiere. Cat despre faptul ca nu poti ajunge la orgasm, ori e ea urata, caz in care ii pui o punga pe cap, ori iti faci laba foarte des. Daca nu e niciuna, atunci nu stiu.
Salut, probabil nu ai fost destul de concentrate. In plus, cand deja e a doua oara protejat, e mai greu sa ajungi la finalizare.
Daca nu ai ejaculat in timpul actului sexual, inseamna ca ai o problema cu ejacularea. Mergi de urgenta la un medic urolog sa-ti spuna ce problema ai de nu ejaculezi in timpul actului sexual.
Poate din cauza ca dupa ce a facut sex o ora mi-a cam murit chefu de sex daca poti credea asta ps: oare numa mie mi se intampla sa moara chefu de sex daca nu ejaculez
Mi se pare amuzant ca faci sex cu iubita ta si totusi crezi ca "lichidul ala alb" e sperma. Idk. banuiesc ca atunci cand iti incepi viata sexuala ar trebui sa stii lucrurile necesare atat despre corpul tau cat si despre corpul partenerului. Daca n-ai ajuns la orgasm ori nu te-ai concentrat, ori te masturbezi prea des.
Mutubal întreabă: