| oanonimaabudnbx a întrebat:

La mine in oras exista un baiat care mereu cand trece pe langa mine se uita fix in ochii mei. Indiferent cu cine e el,sau eu,pe strada. Chiar si cand sunt cu prietenul meu il saluta pe el,ei se cunosc personal,dar tot privind in ochii mei. La inceput am crezut ca e pentru intimidare, dar nu cred ca ar fi continuat prea mult in acest caz. Treaba asta se intampla cam de 6 luni. Iar altceva nu face.Voi ce parere aveti? de ce face asta?

10 răspunsuri:
| 4psiho a răspuns:

Lasă-l să se uite, uitatu-l nu a făcut rău nimănui.
Este o felul lui de spune că-i place de tine. happy

| darrio2007 a răspuns:

De ce oare? Îi place de tine. Evident.

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Eu incerc sa imi recuceresc iubita si voi ma luati cu privirile voastre laughing

Evident, te place.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce trebuie neaparat interpretat ca cineva te place atunci cand se uita mult la tine. Nu te-ai gandit ca poate el te urmareste si planuieste incet incet sa iti distruga relatia, nu neaparat ca te place? sau e un agent secret de spionaj iar tu esti vreo sursa de indicii de care el are nevoie

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru DavidTheTrueMMAFighter):

Frate esti tanar esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru DavidTheTrueMMAFighter):

Chiar nu ai nimic mai bun in fata de te simti fortat sa te uiti la ce a trecut? happy

| R0R0 a răspuns:

Intreaba-l.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Sunt mai multe variante. Tu esti atrasa de firea lui dominanta si probabil tu muti privirea prima. E un semn "Eu sunt baiatul misto, sunt aici si imi fac simtita prezenta... iar tu stai cu asta de mana si tot am tupeu sa-ti fac un flirt indirect" Bravo lui big grin

| ubox7007 a răspuns:

Si eu fac asta uneori, este o fata ca de fiecare daca cand ma uit la ea, nu ma pot uita altundeva decat in ochi ei, nu pot spune ca imi place, dar are ceva ce ma face sa nu ma pot uita altundeva, sincer eu sunt un pic speriat de chestia asta(gen ma simt ca urmarit de cineva cand este ea pe langa), poate si ala e la fel, poate te place.

| VelaJohnny a răspuns:

Inseamna ca arati bine daca se holbeaza ca un obsedat la tine. Poate-i plac ochii tai laughing