| DumyΔ a întrebat:

.TPU am o intrebare oare ce ce un baiat te intreaba ma iubesti? care e cauza acestei intrebari?

11 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Vrea sa stie daca-l placi

Răspuns utilizator avertizat
| neutrino a răspuns:

Atunci cand un baiat nu este capabil sa discute prea multe cu o fata, pune si el astfel de intrebari pentru ca asa a auzit el de la altii.

| Keith a răspuns:

Sunt mai multe motive.Cand un baiat te intreaba daca il iubesti are mai multe intelesuri dar depinde si de fiecare baiat in parte, te intreaba daca il iubesti ca sa stie ce simti cu adevarat, ca sa nu riste sa fie ranit si ca sa se foloseasca de chestia asta luand-o ca pe o slabiciune a ta.Astea sunt motivele dar iti spusai depinde si de fiecare baiat in parte.

| Nelamuritul a răspuns:

Daca esti cu el te intreaba fiindca ii place sa auda asta, daca nu esti cu el vrea sa vada daca il iubesti happy.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Are chef de glume.
Daca baiatul te place ti-ar spune ca te place. Nu intrebari din astea.

| DumyΔ explică (pentru MasterOfDisaster):

Pai da dar tu cam n-ai inteles sensul intrebarii=)

| Love4Music a răspuns:

Te place

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru DumyΔ):

Ba am inteles.
Dar sa zicem ca tie iti place de un baiat. Cum ii spui ce simti? Te duci si ii spui "stii, mi se pare ca esti foarte dragut, si de ceva vreme mi-am dat seama ca te plac" sau mergi si intrebi "Ma iubesti?".
Si eu vorbeam cu un baiat si ne intrebam unu pe altu "ma mai iubesti?", ca o gluma. Doar ne tachinam, eram amici.

| obsercvayr a răspuns:

Poate te-a vazut filtrand cu un alt baiat, si a vrut sa vada daca mai tii la el tongue e doar o mica gelozie!

| mel24 a răspuns:

Te intreaba la vrajeala tongue