| FluturasulVesel a întrebat:

Am o intrebare pe care o voi scrie la sfarsit! Plac pe un baiat din clasă, el nu stie, doar eu si prietena mea stim de asta! Il plac enorm, si il chiar si visez noaptea, am doar 12 si am trecut in clasa a 6. E normal sa-ti placa la NEBUNIE pe cineva? Ca intra 5 a venit o doamna de la alwais si a zis ca dragostea si placerile vin mai tarziu (dragoste ma refer la iubire nu la sex).E normal sa imi placa de cineva? Si daca e normal ce as putea face in a deveni prieteni APROPIATI? Nu prea stiu ce sa fac in cazul asta. Dau funda la cine imi spune ce sa fac prin a deveni prieteni apropiati.

Răspuns Câştigător
| Alle02 a răspuns:

A-ți place cineva e un lucru mega normal.Ar trebui să te bagi mai mult in seamă cu el, să vezi ce-i place, sa vă cunoașteți si totodată să vezi ce aveți in comun.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e normal sa iti placa un baiat. Nu e insa cazul sa deveniti prieteni apropiati. Incearca sa dai mai putina atentie situatiei, discuta mai rar cu prietena ta despre asta, nu te mai gandi atata la el.

| FluturasulVesel explică:

Pai nu pot! Mereu ma gandesc la el! Si am 13 ani peste 5 luni. si nu rezist sa nu ma gandesc si ceva tot imi aduce aminte de el.

| seth2016 a răspuns:

>> doamna de la alwais si a zis ca dragostea si placerile vin mai tarziu

Cucoana de la always le-a incurcat. Iubirea se dezvolta la varsta ta si e o emotie puternica. Unii o sa-ti spuna sa nu te mai gandesti la ea, dar nu e simplu deloc.

Cu placerile tanti de la always are dreptate.

E OK sa ai un crush la varsta ta. Puteti iesi impreuna, din cand in cand, cu gasca.

Bafta!

| RAY a răspuns:

E ok

| RAY a răspuns (pentru seth2016):

Iubirea o avem de cand suntem in burta la mama

| seth2016 a răspuns (pentru RAY):

Eh, scartz. Iubirea de parinti e diferita si nu e asa greu de manageriat.

| RAY a răspuns (pentru seth2016):

Iubiea nu are varsta man