Fantezia mea preferată: să mă culc azi și să mă trezesc poimâine. Ba nu, poate chiar o săptămână mai târziu. Asta dacă nu implică să fiu pe patul unui spital dintr-o cutie de chibrituri.
Moftul meu în pat: Să am mereu tehnologia lângă mine, chiar și când dorm.
Păi îmi satisfac partenera oferindu-i un antivirus scump. Eventual dacă nu mi-l permit, piratez. Mă va iubi oricum
Zisesesi pentru fete dar totusi voi raspunde la ultima intrebare.Cel mai simplu mod, zic eu desigur, de ati satisface partenera inca de la preludiu este desigur sa nu o dai in bara cu vreo replica proasta, sau cu greun gest gresit, si sa o atungi usor pe tot corpul, fara sa ai tendinta de a te grabi, si sarutand-o din loc in loc.Un astfel de preludiu pentru a fi de calitate trebuie sa dureze foarte mult(20min), deci uneori este un inconvenient pentru baiat.
Incepi prin a o saruta, iar apoi, te lasi usor peste ea, o mangai pe unde apuci, ii spui cuvinte dulci, o saruti pe gat.
Sa am pat din ala mare, pe mijloc si cind se baga noaptea in mine sa-i zic, mindru de patul meu;-Da-te ma mai incolo, ce n-ai loc tot patul?