Sa fie cat de cat placuta fizic, doar sa nu fie rotunda, atat cer eu. Sa fie inteligenta, sa stie ce sa vorbeasca caci daca este de o frumusete rara dar scoate numai perle, atuncea nu ma intereseaza fata respectiva. Sa nu fie superficiala adica sa nu-i pese prea mult de bani, cluburi, cadouri sau alte lucruri care necesita bani. Sa-mi arate ca eu sunt foarte important pentru ea, gen sa-m idea mesaje deseori, sa-mi zica niste lucruri unice si frumoase, sa-mi faca niste gesturi afectuoase, etc. Sa nu fie extra machiata sau tatuata sau cu piercing, eu unul nu sunt de acord cu aceste lucruri, este ca si cum ti-ai scrie pe frunte istoria vietii tale.
Daca as intalni o asemenea fata, cu siguranta m-a indragosti de ea!
Eu sunt baiat si iti explic cum ajung eu sa plac o fata. In primul rand trebuie sa fie naturala, nu cimentata cu tot felul' de prostii. Daca e o colega de clasa sa fie interesata de materia care sunt si eu, biologie sau mai stiu eu. Sa nu fie o tocilara de aia, adica, sa-i pese de scoala dar sa nu stea 12/14 sa invete. Sa fie slaba, nu-mi plac deloc persoanele supraponderale. Sa se bage-n seama pe un subiect comun, care sa fie interesant pentru amandoi. Si, sa aiba acel ceva care sa ma inebuneasca, nu stiu cum sa explic, nu e vorba de aspectul fizic ci de caracter.
Pai pe mine ma poti cuceri asa sa fi naturala sa nu fi geloasa sa fi ambitioasa desteapta sa apreciezi ceea ce fac eu. pai cam asa m-ar cuceri o fata pe mine
wonderfully întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: