| Anonim1234567891012131415 a întrebat:

Buna TPU, am o intrebare putin mai ciudata. Am o relatie de o o luna si 2 sapt cu iubitul meu care e Arab. Am dormit foarte multe nopti impreuna dar nu a incercat sa faca nimic sexual cu mine. Este un lucru bun? Mentionez ca el este de religie musulman, dar eu sunt crestina. Ma gandesc ca poate nu este atras de mine sau poate nu ma place asa de mult. Multumesc antipcipat!

9 răspunsuri:
| Continchiscontsters a răspuns:

Sunteți căsătoriți dacă nu deranjez ca întreb?

| Continchiscontsters a răspuns (pentru Anonim1234567891012131415):

Urmeza sa fiți? Dacă nu deranjez ca întreb,?

| Anonim1234567891012131415 explică (pentru Continchiscontsters):

Momentan nu, suntem impreuna doar de o luna si putin. Amandoi suntem studenti, nu ne gandim la asta pentru cel putin 2 ani.

Înseamnă că el nu-i genul și tipul de om din prima săptămână sau luna s-o faceți nu-i plac Aventurile.

Eu asta cred cu Adevărat 1000000%%%%%%% iartă ma dacă sunt prea direct

| ShinigamiX a răspuns:

Erabi sunt mai altfel ca si cultura... Si de altfel si noi romanii sunt mai altfel. Arabilor se place puritatea romancelor, ca sunt curate, rafinate, sau rusoaice, ortodoxe in general.
Nu iti face griji. Arabii sunt prin stelele lor. Sunt foarte poetici, calculati, mistici. cifrele arabe. Si nu sunt deloc directi. Si eu am chesti asta, daca am trait cumva intr-o cultura personala cam araba, nu neaparat musulmana. Invata ce poti de la el. De multe ori nu trebuie sa facem nimic, decat sa tinem companie oamenilor singuratici... adica sa fi langa el. Ei constientizeaza importanta virginitatii si apreciaza puritatea... gen

| Kakashihatake690 a răspuns:

Lasă l o sa ajungi sa te bata și sa fi fabrica de copii. O sa te forțeze sa ii urmezi religia. Lasă l.

Răspuns utilizator avertizat