Asta ar fi trebuit sa stii de la cei care te-au crescut. Probabil nu sunt practicanti, dar ar fi trebuit sa te invete ce e bine si ce nu.
Poti cauta informatii despre religia ta pe net, poti intreba parintii sau un preot.
Am să te spun. Și o să capeți o mamă de bătaie, pentru că meriți.
Voi chiar nu aveți cu ce vă juca afară? Sau dragii de voi v-ați plictisit de laptop și tabletă?
Chestia e ca nici biserica ortodoxa nu e de acord cu inceperea vietii sexuale inainte de casatorie.
Daca ai peste 18 ani, si crezi ca vrei sa iti incepi viata sexuala, te simti pregatita, da-i drumul.
Foloseste prezervativul si sa ai placeri imense!
) mi se pare o prostie trebuie cu catolic, ortodox si alte bazacoii din astea...fa ce ai de facut si alsa chestiile aste asi credintele sa fim seriosi acum...
Da si nu prea. Nimeni nu are voie sa faca inainte de casatorie, se numeste a curvi. Biblia spune. And than again, majoritatea o fac.
Draga,si eu sunt catolica..si sa stii ca nu conteaza asta. Poti s-o faci la orice varsta doresti.
Relatiile intime inainte de casatorie sunt considerate pacat probabil in toate religiile. Eu sunt crestin-ortodoxa si la noi este aceeasi chestie. Dar, doar nu crezi ca in zilele noastre chiar se mai tine cont de asta? Parerea mea e ca poti face ceea ce doresti tu, fara a tine cont neaparat de ce spune religia
Mutubal întreabă: