Buna, datorita faptului ca era cu cineva poate a impiedicat-o sa fie mai comunicativa cu tine, sau poate are pe altcineva, poate trece printr-o perioada mai grea, explicatii putem gasi multe, eu iti propun sa vorbesti cu ea daca simti ceva, sau poti astepta pana te cauta ea, trateaz-o cu indiferenta ca va veni ea la tine, astept vesti
LoveUbut... nu-i cunosc prietenele, numa pe parintii ei cunosc si pentru ca au un magazin(cu tigari, reviste, si etc) si ma duc in fiecare zi acolo, in rest nu cunosc pe nimeni din partea ei.
Fetele sunt de neinteles de multe ori. De multe ori nu arata ce simt. Sunt fata si stiu ce zic(nu sunt pustoaica, am 18 ani...ca sa nu crezi altceva). Poate te place, dar probabil face pe inabordabila. N-o evita, fiindca o sa creada ca n-o placi.
Mai exista si varianta in care prietenele ei i-ar fi bagat in cap ceva despre tine, ca nu esti pentru ea.nu stiu. Ia-o si tu asa: o zi da, una nu; ca sa ii se faca si ei dor. Normal ca s-ar putea sa nu te placa, dar daca zici ca ai simtit tu ca te placea si ea, atunci inseamna ca e ceva cu ea. Intreab-o direct daca te place, i spune-i ca tu o placi. Fetelor le plac chestiile astea.
Succes!
Sigur are prieten si nu vroia ca prietenele ei sa vada ca vorbeste cu alcineva.ca doar stii ca femeile sunt invidioase.
Fa si tu pe nepasatorul cateva zile ...vezi ce iese. oricum va vedeti zilnic.
LanguageMaster întreabă:
George0197 întreabă: