| Adi69 a întrebat:

Buna TPU.Am o intrebare simpla la care pur si simplu nu imi pot raspunde...De ce mereu fetele cauta baieti mai mari? Eu nu suport sa aud ca o prietena de-a mea de 15 ani e cu unu de 18-20. Oare ele nu isi dau seama ca sunt folosite doar pentru sexstraight face... Daca vreti sa discutam lasati-mi idu vostru(eu am 15 ani si 8 luni). Astept raspunsuri mai mult de la fete dar nici baieti sa nu ezitehappy

Răspuns Câştigător
| bObby123 a răspuns:

Nici eu nu le inteleg
Cunosc o fata care are 17 ani si e cu unu care dupa fata apropie 40 de ani...
Cand am vazut cum se sarutau nu stiam cine e mai prost el sau ea dar sigur aman2 sunt
Eu zic ca daca se combina cu tipi mai mari se cred ele extraordinare.
Ar tebui sa deschida si ele ochii si sa realizeze in ce situatie sau pus, dar din pacate de cele mai multe ori nu se intampla asa ceva...

17 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Citez.„pai fata baietii si asa sunt imaturi eu daca m-as lua cu unu de 15 16 mi-ar face numai figuri, de asta prefer pe cineva mai mare, nu e normal? „
colega:„da fata ai dreptate baietii se coc mai greu"
Asistam la o discutie in autobuz intre 2 fetisoare, si uite ce am aflattongue
In mare parte, le putem da dreptate.

| RamboBike3 a răspuns:

Hey sciemi idu tau in mesaj.

| simona_8123 a răspuns:

Pt ca beietii se maturizeaza mai greu, si de asta multe din fete aleg sa faca acest lucru.

| KarinaV a răspuns:

Pai, in primul rand, pustoaicele de genu se considera mai mature daca au iubiti mai mari. Sfatul meu, spune-i ca nu o duce bibilica si sa-si revina la realitate, pentru ca baietii de varste mai mari vor tipe cu care sa se distreze, nu sa le creasca...

| Raspundemiplzz a răspuns:

Deoarece fetele gandesc cu 3, 4 ani mai inainte decat baieti, adica daca are 15 ani se uita la unu' de 17, 18 ani happy

| Gabriella24 a răspuns (pentru Demonull):

Acele fete au absoluta dreptate laughing. Ti-as da fundita puppy dog eyes.

| Adi69 explică (pentru Demonull):

Sunt genul de tip foarte matur si chiar daca sunt mai mare cu un an decat fetele cu care as dori sa fiu ele aleg baietii care sa isi bata joc de ele cea ce pe mine ma doare(nu inseamna ca daca 70% sunt imaturi sunt toti straight face)

| dyannee a răspuns:

Nu mereu se intampla asta, dar de cele mai multe ori, da.Probabil fetele cauta baieti mai maturi,care sa le ofere protectie,sa stie cum sa aiba grija de ele,cum sa le iubeasca, ele cred ca sunt apreciate mai bine de baieti trecuti de pre-adolescenta, care nu se mai gandesc la desene animate si jocuri video sau pe pc non-stop. Pana la urma, daca iubirea e adevarata, nu conteaza varsta.Insa cum ar fi o fata de 18 ani sa vorbeasca cu un pusti de 13? Ar parea un gest imatur din partea ei si o adevarata minune pentru el.laughing In schimb, o fata de 15 cu un baiat de 24 e chestiunea zilei,din pacate.straight face Atat timp cat relatia nu se bazeaza pe sex, as fi si eu de acord, dar cum asa ceva mai rar...Cel mai bine e sa ai un prieten de varsta apropiata, parera mea, eventual varsta ta sau cu 2-3, maxim 5 ani mai mare.

| Cricutz a răspuns (pentru simona_8123):

Majoritatea baietilor *

| andrei a răspuns:

Fitele alea, altfel nu pot sa le numesc, cauta doar baieti cu masina si bani care sa le scoata in oras aproape in fiecare seara. Daca tu ai 15 ani nu ai masina si sunt slabe sanse sa ai 50-100 lei la 2, 3 zile. O fata de 15 ani nu este mai matura decat un baiat de 15 ani, dar baiatul trebuie cumva sa iasa din evidenta in fata fetelor si se "maimutareste" si astfel fetele in considera imatur. Dar daca baiatul e linistit nu iese in evidenta.

| eueueu123 a răspuns:

Deci... am 17 ani, am avut relatii si cu baieti mai mici ca mine si mai mari! si sincera sa fiu, mai bine cu cineva mai mare!
baietii se dezvolta mai tarziu, si sunt ceva mai intarziati decat fetele la mentalitate! adica o fata care are 13 ani gandeste de 13 sau chiar mai mult, dar un baiat de 13, gandeste ca unu de 11, si asta e valabil la orice varsta pana la varsta de 17-18 ani... fetele vor ceva mai matur, sa fie aparate, nu sa isi apere ele iubitii!

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Uite, dragule/draga, in primul rand NU generaliza. Prietenul meu este mai mare ca si mine cu 4 ani, si nu sta cu mine pentru sex. Fetele caut baieti mai mari pentru ca baietii de varsta lor sunt inmaturi. Am sa iti spun din experienta propie, am fost la un botez si am cunoscut un baiat de varsta mea care zbura pe pereti si radea ca un prost. Fetele din ziua de azi se maturizeaza mult mai repede si nu au nevoie de copii langa ele.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru bObby123):

Una este sa fie o diferenta de 20 de ani. Alta este sa fie o diferenta de 4 ani. Si nu mai generalizati.

| Tiffanny a răspuns:

Buna! Eu am 15 ani si prietenul meu 23. Stiu ca-i penibil lucrul acesta, dar sa stii ca ma inteleg foarte bine cu el, suntem deschisi unul de celalalt si sa stii ca nu ma foloseste pentru sex. Serios, am discutat chiar foarte multe..imi place ca e mai mare, are mintea ''coapta''. nu inteleg, de ce toti care auziti ca una de 15 ani sta cu unu de 18-20 ne considerati ''curve'', nu-i asa, depinde de fiecare baiat..sunt care te vor pentru sex, altii care chiar te iubesc.winking

| HellDoll a răspuns:

Nu-i adevarat ca sunt toate folosite si te asigur ca e foarte corect pana pe la 20 de ani...de acolo eu cred ca se echilibreaza balanta...
pana atunci trebuie sa stii ca fetele au tendinta, cel putin in 'dragoste', sa filozofeze multe iar baietii...o cam iau ca pe o joaca, de-asta ca sa te poti intelege cu o fata trebuie sa fie mai mica si sa nu gandeasca asa departe, sau cel putin mai departe ca tine
eu una sunt adepta chestiei asteia. happy

| SufletulPetrecerii a răspuns:

Buna! Iti pot spune ca sunt in situatia pe care o enunti tu mai sus! De ce ma uit dupa unul mai mare? simplu pentru ca unul mai mare nu ma refer la toti ci in general e mai echilibrat mai cu capul pe umeri, depinde de baiat nu toti vor sex pentru ca stiu ca in ziua de azi iubirea adevarata mai greu, te invata mai multe e matur si mai trecut prin viata si nu in ultimul rand daca as sta cu unul de varsta mea ce fac? pur si simplu ii vad pe cei de 16-17 ani care daca se saruta cu una intr-o seara si cu alta in alta seara stie tot cartierul, are mai multe si cu cine ii merge cu aia sta si majoritatea ori sunt la varsta la care vor sa experimenteze cat mai mult ori isi incep viata sexuala.

| Demonull a răspuns (pentru Adi69):

Domnule,eu ti-am raspuns la intrebare.Un barbat, matur cu bani masina etc este mai atragator decat un pusti cu guma de mestecat si bicicleta.cand o sa fii si tu de 20 + o sa intelegi de ce trag la tine toate adolescentele.