anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU,am o intrebare, sunt sanse de sarcină dacă iubitul meu s-a terminat la mine pe abdomen, eu având lenjerie intimă și s-a prelins pana la inceputul lenjeriei? Nu cred ca a ajuns in partea vaginului

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul CORECT si ABSOLUT SICUR este un categoric NU
In conditiile descrise este 100% IMPOSIBIL sa se formeze sarcina chiar si in cazul in care in acel moment esti in cea mai fertila zi a perioadei REAL FERTILE a ciclului menstrual. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| cpr3y a răspuns:

Da

| Violleta2022 a răspuns:

Daca sexul cu penetrare vaginala, neprotejat, cu partide consecutive si tu erai in perioada fertila, DA, este posibila o sarcina, chiar daca a ejaculat afara.

| SociopatuI a răspuns:

Ti-a ramas creierul insarcinat cu prostie. O asa tampenie doar la dezinteresatii si la neinformatii fara pic de logica o mai gasesti.

| anarosca78 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu a fost sexlaughingnici intravaginal, a fost doar o ejaculare la mine pe abdomen si s-a scurs pe lenjeria mea intimă puțin, da nu in zona labiilor sau vaginului, undeva in zona mai jos de stomac

| Violleta2022 a răspuns (pentru anarosca78):

Atunci aia a fost o laba, nu sex.

| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt sanse sa ramai gravida.

| Aditu94 a răspuns:

Buna Daria, sansele sunt 0% sa ramai gravida. daca iubitul tau a scos-o la timp, anume cand simte ca ii zvacneste inauntrul tau, si si-a dat drumul in alta parte atunci chiar nu ai de ce sa iti faci probleme. daca scotea sarpele cu intaziere.da erau sanse.dar in cazul tau, fii linistita.Iar daca sa prelins de pe abdomen spre vagin..doar sa prelins, atat deci, nu sunt probleme.