| Criss2017 a întrebat:

am o mare problema am 16 ani jumate si sunt insarcinata in 10 saptamani. Iubitul meu are 29, am mai intrebat si toata lume imi spune ca o sa am probleme la nastere pentru ca o sa imi ia protectia copilului copilul din spital pentru ca eu sunt minora si tatal o sa fie condamnat pentru act sexual intretinut cu o minora si ar trebui sa dea mama o semnatura ca e de acord pe propria raspundere sa ma scoata si pe mine si pe copil din spital, dar intrebarea e viitorul tata o sa aiba probleme si politia se va autosesiza? Mama este in Italia si nu cred ca o sa ajunga pentru acea semnatura.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este nici o problema, n-o sa-ti ia nimeni copilul, mai ales ca tatal o sa-l recunoasca. Si nici n-o sa fie condamnat pentru act sexual cu un minor, avand in vedere ca aveai peste 15 ani cand a fost conceput copilul.
Lumea de care pomeneai nu cunoaste legislatia Romaniei, respectiv Codul penal (ce constituie infractiune) si nici Codul civil.

11 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

N-ai treaba daca ai 16 ani, nu se autosesizeaza nimeni, pana nasti ai deja peste 17 ani.

| Criss2017 explică (pentru alina2k18):

Da dar toata lume imi spune ca fara semnatura mamei nu pot iesi din spital am sa nasc in Piatra Neamt

| gabriielaaa a răspuns:

Eu am născut la 16 si nu til ia de are cine sa aibă grija de tine si copil cu atât mai bine daca te muți cu tatăl copilului si stai împreună. Iar de nu il declara nimeni din familia ta si tu el nu răspunde in fata legi cu nimic. Eu sper sa is asume responsabilitatea de tata si va fie bine. Iar tu sa înveți cat mai multe sa stii sa cresti copilu. Sănătatea

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa te linistesti fiindca in mod foarte sigur nimeni nici macar NU va incerca sa-ti ia copilul. Sanatate!

| Criss2017 explică (pentru gabriielaaa):

Da eu locuiesc cu el vrea sa recunoasca copilul sa il ia pe numele lui etc. Avem conditi firma autorizata cu numele lui si tot ce trebuie de declarat nu are cine sa il declare parintii mei il cunosc sunt de acor cu relatia nu au nicio treaba

| Freya1 a răspuns:

Nici nu stiu ce e mai grav ca esti gravida la 16 ani, ca tatal copilului are 30 de ani, sau ca parintii stiu si sunt de acord.
In fine.Nu cred ca iti ia nimeni copilul atata timp cat nu depune nimeni o plangere si el isi asuma copilul. Poate o sa primesti ceva intrebari dar mai mult de atat nu cred.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu îţi ia nimeni copilul. Din păcate sunt foarte multe mame minore şi nu se bagă protecţia copilului, atât timp cât aveţi minimul necesar să îl creşteţi. Protecţia copilului nu ia copiii nici de la părinţii abuzivi. E o instituţie inutilă, in mare parte.

| gabriielaaa a răspuns (pentru Criss2017):

Atunci sa duci sarcina cu bine sa nasti cu bine si sa fie sănătos si voi fericiti

| Elena9328 a răspuns:

Nu ți-l ia nimeni!

| Criss2017 explică (pentru gabriielaaa):

Multumesc din suflet sanatate

| kono69 a răspuns:

Ba eu ma sinucid ce e ineregula cu copiii din ziua de azi