| Barbie96 a întrebat:

Am o mare problema, Cunosc un baiat de mult, si abia acum cateva luni ( 2-3) am inceput sa vorbim mai mult, el avand statutul de ( smecheras) in cartier. si din auzitele mele de la prietenuii lui, cica tine fetele sa le f*** si daca nu merge, asta e, le da cu jet.
Asa. el mi-a zis ca a prins drag de mine, se purta foarte frumos cu mine iar eu eram indiferenta si nu ma interesa, cand ma chema afr ii ziceam ca am trebuie, dar eu ieseam si cand ma vedea afr. se supara pe mine. imi trimitea mesaje frumoase, dar eu acum m.am indragostit de el. ( Problema e ca eu eram cu un baiat in timp ce vorbeam cu el, si el la un moment dat m. a intrebat. " esti cu cineva?", si eu i-am zis ca Nu, iar el mi-a zis ca mint.)
Apoi el mi-a zis mie, ca m-a vazut el ca nu stiu cu cine ma pupam, dar nu e adevarat. Si cand l.am intrebat sa-mi zica cu cine, nu a vrut sa-mi zica.
De atunci ma evita, ma ia la misto, imi vorbeste urat, etc.
El a inceput sa vorbeasca cu o FOSTA prietena de'a mea... si ii pune inimioare si pupicuri. etc, Iam povestit chestia asta ( toata povestea), unei colege, ea a fost alaturi de mine, mi. a zis sa-l uit, etc. dar acum, ea si el sunt " cei mai buni prieteni", se saluta dp geam, striga unu dp altu' ( mai mult ea). nu. mi fac griji ca ar putea sa mi-l ia, pentru ca nu se uita el la ea, oricumhappyoh go on, Iar el, aseara ma lua cu iubire, cred ca vorbea cu javra aia de fosta mea prietena si ea ii dicta ce sa scrie. dar nu sunt sigura., si facea misto de mine. sunt sigura ca m-a iubit. dar nu stiu ddce se poarta asa cu mine, dar ce e cu schimbarea asta? Si colega mea, dce e asa de apropiata de el de la o vreme, dupa ce i.am zis povestea? Dce se poarta el asa cu mine? Ajutoooor! Fundasad [ Vreau sa-mi zica ce are, niste modalitati puteti sa-mi ziceti, prin care sa. l trag de limba?]

Răspuns Câştigător
| Lovelykat a răspuns:

Pai din ce-ai povestiti tu ii clar ca el poate a avut asaa o simpatie fata de tine, dar e posibil sa te fi vrut pentru pat(intelegi tu la ce ma refer). Probabil vorbeste cu o fosta prietena ii clar ca vrea sa-ti faca in ciuda.Colega aia am inteles ca ti-e buna prietena si i-ai povestit tot.Poate si ea se simte atrasa de el sau vrea sa te ajute.S-a apropriat de el ca sa-l traga de limba pentru tine.Uite vb cu prietena ta,dar testeaz-o ca sa-ti fie loiala si puneti un plan la cale.Ea sa se prefaca ca este indragostit de el si se se bage cu el(la vrajeala), si sa-l puna sa-i povesteasca si apoi incet ea sa devina mai "rece" si voala. Oricum el nu te meritaoh go onwinking.Il suferi degeaba. Oricum, multa bafta:*

4 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

laughing ai putea sa-l impresionezi scriind corect

| geanyna19 a răspuns:

El iti raspunde cu aceiasi moneda.Asa ii faceai si tu:il tratai cu indiferenta, il evitai si erai deja combinata cu un alt baiat.El acum vrea sa,, se razbune'' pe tine iesind cu o prietena de-a ta.Poarta o discutie serioasa cu el despre comportamentul pe care il are fata de tine si explica-i ca nu ar trebui sa reactioneze asa si de ce erai tu indiferenta fata de el. Daca nu va intelege nimic din ceea ce ii vei spune si continua cu mesajele schimba-ti nr de telefon si comporta-te ca si cum nu ii cunoasti. sper ca te-am ajutathappy

funditabatting eyelashes

| Goguletzu a răspuns:

Hai sa-ti explic,eu sunt exact genu de baiat despre care vorbesti tuhappy, am crezut ca despre mine e vorba la inceputlaughing

atat iti pot spune ignora-l(el poate te place), si incearca sa cauti pe altcineva se va simti neputincioshappy

| mesecretana a răspuns:

Deci un sfat cu acesti baieti : mai bine uiti de el.deoarece asa se intampla cu toti acesti "smecherasi"...isi bat joc de tine, si sincer? Nicio fata nu merita asta!winking