Pur si simplu trebuie sa pui piciorul in prag sa zic asa vorbeste pe mess cu el ca e mai simplu decat face 2 face si explica-i toata situatia ca ce s-a intamplat la bachet a fost doar ca ai vrut sa fi draguta si sa te lase in pace ca isi pierde timpul degeaba, cat esti tu de timita pe mess sa sms sau ori ce alt ceva in afara de face 2 face prinzi mai mult curaj si ii poti spune tipului tot ce te nemultumeste.
Sper ca te-am ajutat!
Spune-i pe mess în faţă că nu are şanse cu tine, trebuie să o faci altfel nu prea îţi văd un viitor bun cu tipu acela .
Ori spune-i că ai o relaţie la distanţă cu un tip, inventează ceva eşti fată deşteaptă.
...deci sa inteleg ca tie nu iti place de el pentru ca e inalt...
Deci nu inteleg si eu sunt inalt adica na 1.90 destul de inalt si ce....acu o sa caut fata pe masura mea
Daca te loveste dragostea poate sa aiba si 3 metri degeaba
Daca este vorba doar de inaltime ii poti zice dar daca este vorba si de uratenie sau stilul vestimentar spune-i
Spune-i ca nu are sanse cu tine dar sa imbunatateasca ceva la el si poate poate va avea sanse cu alte fete
Sper ca te-am ajutat
Ca sa nu te mai gandesti la el, gandeste-te ca adevarata lui intentie cand vrea sa te sarute este de fapt sa te manance.
Si fa-ti curaj si spune-i sa te lase-n pace, ca asta e unul dintre cele mai usoare lucruri. Avand in vedere ca nu ti-e prieten, putin iti pasa daca se supara. Ar fi o treaba sa-l faci sa se supere.
Si nu e vorba doar de inaltime... Este si gras si pur si simplu nu este pentru mine Adica nu ne potrivim. Este o idee buna sa-i zic chestia cu sansele la alte fete Nu m-am gandit la asta pana acum
Mersi