Buna!
Pana la urma intrebarea e : Si tu il placi?
Daca da. Fa tu primul pas daca el e mai timid. Puteti avea o relatie destul de serioasa...
Da te place! De aceea vrea sa te faca geloasa cu alte colege!
Bafta!
Of copii astia... Te place, dar e timid. Daca nu te dai tu la el cu atat o sa ramai... Da-te tu la el si totul o sa mearga struna. Oricum la varsta asta nu te astepta sa dureze cine stie cat dar o sa fie, ceva.Se da si pe langa restul pentru ca nu are curaju sa faca altceva si face pana unde are curaj.Si eu eram la fel, doar ca mai rusinos.Norocos cu asa clasa ca te-a impins de la spate.
P.S. Habar n-ai ce bine e sa stai cu capu pe umarul (sau orice altceva) al unei fete
Nu e mai simplu să îl întrebi dacă te place cu adevărat și dacă vrea ceva serios?
Aoleuuu! E genul de baiat timid...te place cu siguranta! Daca tu esti mai cu tupeu, fa primul pas! Bafta
Cred ca tipul te place mult si tot ce incearca e sa te faca geloasa. Raspunde-i cu aceeasi moneda.
Cel mai bine ar fi sa discutati si sa vezi ce vrea el de la tine si ce nu.Atunci poate o sa-i poti da o sansa.Succes.
Te place, si incearca sa te faca geloasa, fa tu primul pas, totusi se pare ca e foarte timid deci ia-o incet. sper ca te-am ajutat. daca poti FUNDA
Te asigur ca ii place de tine... daca cu siguranta e cum spui tu. adica daca e foarte timid si se emotioneaza repede. Te sfatuiesc sa il intrebi daca intr-adevar ii place de tine sau daca ai putin tupeu sa il iei intr-un loc mai retras si sa povestiti, sa va luati in brate etc. Sper ca te-am ajutat!
Intreaba-l daca te place cu adevarat sau pur si simplu vrea sa fiti doar prieteni