| elenaaa15 a întrebat:

TPU am o mare problema, nici nu stiu de unde sa incep. Am avut o relatie cu un tip care a durat 2 ani. M-a parasit pentru o pustoaica de 14 ani (eu am 18). Dupa un timp s-au cuplat, tin sa va spun ca o cunosc pe aceasta fata destul de bine pentru ca umblam in acelasi grup de prieteni. Ea mi-a spus sa nu ma supar pe ea ca nu poate sa traiasca fara Mihai ( tipul cu care am avut eu o relatie ). M-am gandit ca nu are rost sa fiu o zdreanta si nu i-am zis nimic. Dupa doua saptamani ei s-au despartit si au mai durat 2 luni pana cand Mihai s-a intors la mine. L-am iertat gandindu-ma ca avrut sa incerce altceva, avand in vedere ca eu am fost prima lui relatie serioasa de pana acum. Problema mea nu este Mihai ci pustoaica asta care dupa Mihai s-a imapat cu fostul ei, l-a inselat cu un prieten etc. A inceput sa ma vorbeasca pe la spate si sa ma jigneasca de fata cu toata lumea. Am sunat.o si am amenintat-o ca daca nu se opreste nu o sa mai fiu asa draguta cu ea. Nu se opreste si eu nu sunt genul de persoana care sa imi rezolv problele prin violenta. Cel mai urat este ca acum incearca sa ma distantezez de toata lumea... putini mai vorbesc cu mine desi nu le-am gresit cu nimic... stiu ca e stupid si chiar nu vreau sa-mi strice imaginea un copil.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu incerca sa contracarezi atacurile ei deoarece nu vei reusi.Din ceea ce scrii reiese ca tu esti cerebrala iar ea este tipul de mahalagioaica. Oricat vei incerca nu vei reusi sa-i "inchizi" gura. Cel mai indicat ar fi sa o ignori ceea ce la un moment dat va da rezultat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevărat că ești fata si extrem de nervoasa si furioasă pe tema "cum sa ma înlocuiască cu o minoră.", crede ma nimic nu este drept in viață plus de asta poate s-a plictisit dar si tu esti cam fraiera iti jur nu te cunosc dar imi aduci aminte de o tipă nevrotică si extrem de inebunita de ideea ca il va pierde cand el barfea cu minora cat de mult isi doreste sa se scape de ea. Mno pana la urma el nici acu nu o iubeste pe tipa cu care este dar profita ca stau impreuna i schimb minora la parasit si sia văzut de copilăria, dacă se mai numește așa, a ei. Bine acum există curve peste tot dar poate ca si tipul dupa care esti tu inebunita face mișto pe seama talaughing nu te complica de ce ești atât de răutăcioasă. Mihaita asta numai barbat nu este da dintr-o balta in alta... de ce ai fi cu un tip mega fain care stie sa te aprecieze.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo dacă omul nu este fericit sa găsește o altă persoană cu care să se simtă bine tu poți să fi bună maxim si tot ce vrei...el nu e fericit, tea părăsit că iai ajuns dacă minora sa băgat înseamnă ca el nu i-a spus de tine i-a spus după dar ea a acceptat. Tu mergi mai departe dacă vezi ca nu mai merge relația.