| DoubleA a întrebat:

Am o mica, mare problema. Sunt la menstruatie si as vrea sa imi fac un test de sarcina. Am 20 de ani. Credeti ca rezultatul va fi corect (adica ar arata la fel si daca as fi la menstruatie sau nu), sau trebuie sa astept pana se termina ciclul?
Funda!

Răspuns Câştigător
| Kristelle a răspuns:

Totusi, de ce iti mai faci testul daca esti la menstruatie? Stiu ca exista posibilitatea sa ramai insarcinata, iar cu toate astea sa ai menstruatie, dar asta se intampla la persoanele cu probleme. Pentru orice eventualitate fa-ti testul, dupa menstruatie. (Dimineata este cel mai indicat)

4 răspunsuri:
| papusapapusa99 a răspuns:

Parerea mea este ca nu are nikio legatura testul q menstruatia bafta fal dk esti ingrijorata pup

| DoubleA explică (pentru Kristelle):

As vrea sa mi-l fac, deoarece sunt in a treia zi de menstruatie, si nu mai curge deloc. sunt ingrijorata. si vreau sa mi-l fac. dar nu stiu daca e bine in timpul "menstruatiei" sau nu.

| ivana1ivonovici a răspuns (pentru DoubleA):

Nu se face niciodata un test de sarcina in timpul menstruatiei.

| doc69 a răspuns:

Cand ai ciclu elimini ovulul nefecundat, apoi urmeaza o perioada pana se formeaza alt ovul..deci este intil sa consumi un test de sarcina cand ai clara confirmare ca ovulul a fost eliminat.