Mhm... fii deschisă!
Dacă vei fi singură cu el i-al cu ușurelul în conversație și întreabă-l cât mai spontan dacă îi place de tine și dacă ar vrea vrea să fii iubita lui, poate i se va părea o glumă sau poate nu... asta având în vedere că te știe ceva mai timidă cum ai spus, dar sari pe el și sărută-l ca să-i dovedești!
Ce-l puțin așa a fost prima mea experiență... iar eu eram ceva mai tembel și rămăsesem ceva gen (hăăăă!?), în orice caz crede-mă că va avea impact pozitiv!
Dar fără sex... dacă nu mă înșel la voi în religie este permis doar pentru a face copii și nu de plăcere (ce oameni!) . Plus că oricum ești prea mică și sigur nu era nevoie să-ți mai spun eu asta...
Ciupeste-l putin cu penseta. O sa il doara si tu poti spune "Imi pare rau! te-a durut?" si il strangi in brate, sa treaca.
Eu spun sa nu-l iei in brate sa nu sara pe tine. Esti inca prea micuta sa-i sari in brate iar pensatul unui baiat trebuie lasat pe mana unei profesioniste nu a unui copil, ca risti sa te ia si la bataie daca ii strici forma sprancenelor.
AlexEjmecheru întreabă: