Poti aflta intr-un singur mod ce simte si daca mai simte ceva pentru tine.trebuie sa va intalniti la o poveste, si sa fi atenta la atitudinea pe care o adopta, si la felu in care iti vorbeste si te asculta.trebuie sa fi atenta la ochii lui.si daca urmaresti pasii astia, cu siguranta vei stii care ii sunt sentimentele. daca il vezi mai rece si nepasator e clar ca puteti ramane amici.am trecut si eu prin asta mai demult si nu l-am putut privi niciodata ca pe un iubit,si el ma iubeste si in ziua de azi dar eu de abia acum, dupa ani buni de zile mi-am dat seama ca de fept eu-l iubesc foarte mult pe baiatu asta, si mi-e greu sa cred ca ar inceta sa-mi fie drag ai si tu nevoie de timp. spor :*
Niciodata n-o sa te poata vedea o amica daca s-a indragostit de tine. nu conteaza ca e mai mic.prietenul meu e mai mic ca mine, dar nu asta-i important trebuie doar sa va simtiti voi bine impreuna.
Problema nu-i ca-i mai mic ca mine ci pur si simplu eu nu puteam sa-l vad mai mult decat pe un prieten, acum eu as vrea sa fim prieteni si sa ne intelegem ca doi amici, nimic mai mult insa problema este ca nu mai stiu exact ce simte.
Incearca sa vorbesti cu el si zii ca ai inceput sa il placi si ca atunci cand el te-a intrebat daca il placi tu ai ramas surprinsa si nu stiai ce sa mai zici dar cand ii zici fa-o fata-n fata cu el nu prin prieteni