anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica problema. azi a venit la noi in clasa o fata noua eu m-am indragostit pe loc de ea e foarte frumoasa... azi eu am venit fara penar si ceream un pix prin clasa si ia mi-a dat un pix. in momentul ala mam rosit la fata... o iubesc mult cum fac sa ma combin cu ea. mi-e rusine sa intru in vorba cu eacrying

9 răspunsuri:
| Elena_9064 a răspuns:

Buna.C poveste. Pai incerca si tu sa vorbesti cu ea fa si tu efortul de a o intrba uneori macar cateva chiesti. Date pe langa ea. Afla ce ii place sa faca, ce nu ii place. Apropiete de ea. Asta este singura solutie.

Răspuns utilizator avertizat
| Anndreass a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Mancameai **** de javra l-am uitat ca mam grabit ca am venit de la antrenamente inainte sa ma duc la scl si mam grabit mancameai **** de jeg

| Anndreass a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Eu stau singur am 18 ani eu parintii mei sunt morti.

| missoriginal a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Penarul ca penarul dar tu chiar te`ai inrosit doar pentru ca ti-a dat un pix?
Woww...prietene,nu vreau sa`mi imaginez ce s`ar fi intamplat daca ti-ar fi vorbit sau zambit.
Cam de acum ar trebui sa intri la facultate daca nu ma insel
Mai lasa fetele si vezi-ti de carte ca daca fata e frumoasa cum zici o vor lua altii mai,, indrazneti'' ca tine

| Vicze_Dani_1996 a răspuns:

Salut! Sa fim seriosihee hee
Ai 18 ani? Penar? Nu stii sa vorbesti cu o fata? laughing
Esti un copil de 10-15 ani rolling on the floor) care nu stie sa vorbeasca cu o fata, si bagi vrajeli ca ai 18 rolling on the floor! + ca n-ai cum sa o iubesti asa dintr-o data... oh go on. Incearca sa deschizi subiecte la intamplare cu ea.hee hee

| kiddacustill a răspuns:

Eo nu stiu ce sa zic de celelalte raspunsuri, dar eu cred in dragoste la prima vedere asa ca nu stiu incearca sa vb cu ea si sa afli de la fetele care stau cu ea, daca te place invita-o la suc sau ceva...mult noroc:*