Iti place sa te injosesti asa in fata lui? Adica n-ai si tu mandria ta de fata?
Crede-ma ca nu faci bine daca iti arati sentimentele, si el sa te refuze.Pentru ca asa vei suferi si mai mult.
Crezi ca-l va interesa daca tu ii vei spune ce simti pentru el?
Situatia posibil sa ramana la fel. Daca el nu mai are aceleasi sentimente pentru tine, nu ii va pasa prea mult ca tie inca iti sta gandul la el.
Ar fi bine sa incerci sa-ti gasesti pe alticneva, si cu timpul il vei uita.
Trebuie doar sa vrei sa-l uiti Dar chestia e ca tu nu vrei sa-l uiti.Si daca vei continua asa, iti vei face mai mult rau.
Nu te injosi de tot.santeti colegi? deci vagi sperante sa fiti impreuna pana cand moartea va va desparti.cel mai probabil pana cand ALTA va va desparti.si momentul a si venit.deci nu te injosi.va veni altul si pentru tine. daca te injosesti de tot, va intra in sufletul tau incaltat cu bocancii, va fi si murdar de noroi.deci nu merita.
Ce mai conteaza o prostioara in plus? Varsta iti permite acest lucru. Va veni vremea cand te vei (mai) maturiza, si atunci vei rade de ceea ce vrei sa faci acum.
Buna Eu zic sa il intrebi in 'gluma' : 'auzi, adr tie iti place de mine? mie imi cam place ' sau ceva de genu'. Daca raspunsul e negativ, incepi sa razi si spui 'stii ca glumeam, nu? ', iar daca e afirmativ, te intorci cu spatele si mergi mai departe, iar cand o sa te intrebe 'de ce m-ai intrebat', ii poti spune ' asa. fara motiv ' :* cand il intrebi, poti rade putin, sa se observe ca e o 'gluma' bafta
Daca iti face bine sa-i spui asta. spune-i, insa nu se stie daca vei rezolva ceva. nu iti face sperante si vezi sa faci astfel incat sa nu pari obsedata de el ca nu o sa-i placa asta.
Numai bine!
Asta e.o femeie ii spune sotului; mi-ai promis o viata ca in povesti.si acuma eu fac totul; eu spal, eu curatenie, eu mancare, eu cu copii.si cu ce te-am mintit cenusareasa mea?