| ionelamarina1998 a întrebat:

Buna TPU! Am o mica problema, in urma cu 2 saptamani am avut un mic act sexual, partenerul meu si a introdus doar capul penisului.(FARA SA EJACULEZE) Mie mi-a venit menstruatia decat doua sau trei zile (sambata, duminica pastelui si luni) iar apoi s-a oprit. Problema consta in faptul ca ar fi trebuit sa mai imi vina cateva zile plus ca m-am umflat in burta. aveti vreo idee?

5 răspunsuri:
| Georgel1122283 a răspuns:

Ești gravidă

| ywar a răspuns:

Ionela - daca nu a ejaculat in tine, e ok! Nu repeta isprava. Daca tot faceti sex neprotejat pune-l sa-si faca proba de secretie uretrala. Multe femei nu stiu (si nici barbati): barbatul poate fi purtator de streptococ care poate da rana pe col uterin femeii.
Aproape sigur nu esti insarcinata, dar folositi prezervativ macar in momentul in care el e gata sa dea in fiert.
Daca inainte el nu a ejaculat si nu avea pe teava baietei, e putin probabil sa fii insarcinata.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca barbatul avea sperma pe teava, este suficient si acei 2cm de penis care au intrat in vagin, ca sperma sa se scurga involuntar si sa te lase gravida!

Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile d ela ultima partida sexuala.

In ce priveste umflatul burtii este clar doar de la gaze (basini neeliminate) produse de manacrea inghititam, ca altceva nu ar putea fi, fiindca burta se mareste dupa 3-4 luni de sarcina, nu la 2 saptamani dupa sex, cand sarcina de 2 saptamani este inca in stare celulara si este de marimea unei boabe de piper.

| ionelamarina1998 explică (pentru Violleta2022):

Pai si de ce mi-a menstruatia aceste 3 zile?

| Violleta2022 a răspuns (pentru ionelamarina1998):

Mergi la gineoclog si vei afla!